![]() |
Özlenmeyen Bir Yürekte Aşk Barınabilir Mi ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özlenmeyen Bir Yürekte Aşk Barınabilir Mi ?Ben seni kavuşmak için değil, kavuşmayı özlemek için sevdim Öyle bir imza attın ki sol yanıma, Gizli gizli dolaşıyorsun bedenimin her yanında ![]() ![]() ![]() Öyle bir yazıldım ki alnına, taşıyorsun gitsen de dünyanın öbür ucuna ![]() ![]() ![]() Buydu istediğim, hayatıma anlam katanım Ben sensiz, sen bensiz hep yarım kalacak bir yanımız ![]() ![]() ![]() İçimdeki melankolik kadını besledim yokluğunla ![]() ![]() ![]() Bir kırmızı kadehin içinde boğuldum yalnızlığımla ![]() ![]() Adaklar adamadım kavuşmaların uğruna ![]() ![]() Çünkü sen kadar sensizliği de istedim ben aşkın tadına doyasıya varabilmek adına ![]() ![]() Özlemek istedim seni, Gecelerce uykusuz kalan bir kadının Gözünü kapatıp rüyalara teslim olmasını istemesi gibi ![]() ![]() Havai fişekler patlamalıydı gözlerimde seni yeniden gördüğümde ![]() ![]() ![]() Kavuşmanın lezzetini sağlayan özlem değil miydi? Özlenmeyen bir yürekte aşk barınabilir mi? alıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özlenmeyen Bir Yürekte Aşk Barınabilir Mi ?Tesekkürler cok güzel ve anlamli bi yazi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özlenmeyen Bir Yürekte Aşk Barınabilir Mi ?Seni Özlemek Seni ilk gördüğüm gün başka kim varsa silinip gitti hayatımdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana ait olanı yaşamak istiyorum ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demet demet çiçek oluyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Ne desem de sevda mı anlatsam diye düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Bana dokunduğunda tatlı bir ürperti kaplıyor bedenimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nereye gidersem gideyim yanımda götürüyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() Özlemek aşkın yaramaz çocuğu ![]() ![]() Sen benim için bu dünyada özlenmeye değer tek şeysin ![]() ![]() ![]() Hani bir piyango bileti alır cüzdanında unutursun da haftalar sonra hatırlayıp listeye baktığında ikramiye kazandığını görür, sevinirsin ya ![]() ![]() ![]() İşte Sen Benim Hayatımın Büyük İkramiyesisin ! |
![]() |
![]() |
|