|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beklediğimsinve, sevdiğim, yaşadığım, yaşayamadıklarım |
![]() |
Sen; Yaşadığım Kadar Beklediğimsin..Ve Yaşayamadıklarım Kadar Sevdiğim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen; Yaşadığım Kadar Beklediğimsin..Ve Yaşayamadıklarım Kadar Sevdiğim...Kelime Oyunu ![]() ![]() ![]() Yüreğimde saklı kalan duygularımın keşfiyle başladı herşey ![]() ![]() Ve ben seni sevmekle başlayan bir ömrün ve bitmesine ihtimal verilmeyen bir aşkın gizlendiği bir yüreğin sahibiyim sayende ![]() ![]() Sen; yaşadığım kadar beklediğimsin ![]() ![]() Ve yaşayamadıklarım kadar sevdiğim ![]() ![]() ![]() Seni tanıdıktan sonra, Etrafıma yaydığım gülücüklerin artması ve içime bir yaşama sevincinin dolması neden acaba ? Herşey orada başladı işte, hani farkına varıp güldün ya şimdi, aynen orada ![]() ![]() Anlamsız hayatımın anlatıldığı bir cümleye konulan noktadan sonra, hani ![]() ![]() 'Aşk,mutluluk,güzellik' kelimelerinin toplandığı bir işlemin sonucunda buldum sevgini ![]() ![]() Ve o üç kelimeyi ölümsüzleştirmek için gidilebilecek tek yer artık, yüreğimin haritasındaki aşkının iz düşümü ![]() ![]() Adım kadar yalansız sana olan sevgim ![]() ![]() Ve hiç bir yere sığmayacak kadar büyük, bir o kadar da ![]() ![]() Sadece; Durduk yere gülme istekleri var içimde ![]() ![]() Bir sevginin yan etkileri ![]() ![]() İçindeki güzelliği görebilecek kadar iyi olsada gözlerim, senden başkasını görmeyecek kadar da kördür aslında ![]() ![]() Dört yapraklı yonca gibi nadir bulunur sana olan aşkımın benzeri ![]() ![]() Ve sadaece sen biliyorsun, Yüreğimin en güzel köşesine saklanmış eşi benzeri olmayan o büyük sevdanın adresini ![]() ![]() Sen bu yüreğime gelmeden önce yaşanan anıların anlamsızlaşması niye acaba ? Kimbilir, bu niye sorusuna verilebilecek cevap gözlerinin hayatıma kattığı anlamdır belki ? Nedense, zoruma gitmiyor seni düşünürken uykusuz kalmak ![]() ![]() Gözlerim kapalıyken daha rahat konuşabiliyorum, Başka bir perde açılıyor birden ![]() ![]() Ve içimde aşırı bir hoşnutluk yaratıyor, seninle ilgili enterasan hayaller kurmak ![]() ![]() Sonsuz sevginin sığacağı kadar büyük olsada yüreğim, senden başkasını sığdıramayacak kadar da küçüktür aslında ![]() ![]() Gül yüzünü görebilme ihtimali, her sabah içimi aynı heyecanla dolduran ![]() ![]() Ve o güzelliği başkalarının da görebilecek olması, yüreğimi bir kıskançlık duygusuyla kavuran ![]() ![]() Kalbimin; Seviçten durma ihtimaline önlem olarak, ben yanındayken kısa aralıklara böl, fazla uzun tutma gülümseyişlerini ![]() ![]() Kimse çıkaramaz artık, dar yüreğime sığan uçsuz bucaksız sevgini ![]() ![]() Her kalp atışıyla katlanan ve katlandığı oranda ölümsüzleşen bir sevgin var bende ![]() ![]() Ve senle geçen günlerimin verdiği mutluluk, sensizken yaşanmayan bir ömrün kanıtıdır şimdi ![]() ![]() Bense sensiz yaşama ihtimaline çok uzak bir yerdeyim aslında ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sen; Yaşadığım Kadar Beklediğimsin..Ve Yaşayamadıklarım Kadar Sevdiğim... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen; Yaşadığım Kadar Beklediğimsin..Ve Yaşayamadıklarım Kadar Sevdiğim...süper paylaşım ellerin dert görmesin paşam |
![]() |
![]() |
|