Seni Öyle Özledim Ki |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Öyle Özledim KiAvuçlarımda kırldı kadehler bu gece Seni öyle özledimki birtanem Hasretin büyüdükçe dağ oldu içimde Bal sarısı gözlerin doğdukça geceme Hatırladıkça hasret dolu bakışlarını Bir Mecnun eyledin beni şimdi Kana kana içtim aşkın şarabından Sevda sen oldun gül yüzlüm, Leyla sen oldun… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Avuçlarımda kırldı kadehler bu gece [size="3">[color="][/size] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [size="3">[color="]Aşk sen oldun bal gözlüm, Şirin sen oldun…… [/size][ ![]() alıntı![]() ] |
|
Seni Öyle Özledim Ki |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Öyle Özledim KiHasret Ellerine hasret ellerim Yapayalnız Yüreğine hasret yüreğim Çaresiz Gözlerine hasret gözlerim Üzgün Sesine hasret günlerim Bomboş Sevgine hasret benliğim Sana hasret Gül Ulupınar Hasret Saçlarım hasret sevgiyle okşanışa Yüreğim hasret sevildiğini bilmeye Hasret yüreğim çırpınışlara Bedenim hasret bir yudum heyecana Duygularım hasret bir gün ışığına Konuşmalıyımkonuşamıyorum Haykıramıyorum Anlatamıyorum Yalnızca ağlayabiliyorum Ne komik ne acizlik! Taciser Kaygısız |
|
|
|