![]() |
Yeniden Sevmeyi Denedim Bu Gece |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeniden Sevmeyi Denedim Bu Gece"Sıcaklığına,ten kokuna,gözlerindeki umuda,sesinin tınısına ve tebessümünde gizli olan gamzene o kadar çok ihtiyacım var ki bu gece ![]() ![]() Bu gece diyorum, bu gece ![]() ![]() Sen düşünce aklıma,akıllara ziyan hallerimle cebelleşiyorum ![]() ![]() Biten bir hikayenin ardından teselli edenlerle kapışıyorum ![]() ![]() Nerden bilebilirler ki sensizliği diyorum ![]() ![]() Nerden anlayabilirler ki sen yokken beni ![]() ![]() "Senden arta kalanlardır yeniden özlememin sebebi seni ![]() Hani sahilde saçını okşayan rüzgarı kıskanmam ![]() ![]() Hani ellerini avuçlarıma aldığımdaki elimin teri ![]() ![]() Yüzümün yanması,ilk dokunuş ürkekliğiyle ![]() ![]() Hani bir resim karesindeki bizi yanlışlıkla yırtmam ![]() ![]() Alev alev bakışlarından irkilmem var ya ![]() ![]() Özlüyorum ![]() ![]() "Taşıyor yüreğimin bendinden öteye,yaşan(a)mamışlıkların verdiği uktenin sızısı ![]() ![]() Bu gece ![]() ![]() Bir çocuğun bakışlarındaki iç çekiş gibi ![]() ![]() Çaresiz ve savunmasızım ![]() ![]() Bir hançerin iki soğuk ucu gibi ![]() ![]() Keskin ve çatıktır bakışlarım ![]() ![]() Hırsından Kayaları delice döven dalgalar gibi ![]() ![]() Hırçın ve huysuzum ![]() ![]() Sensizliğin verdiği rolün repliğini unutan gibi ![]() ![]() Telaşlı ve utangacım bu gece ![]() ![]() ![]() "Sensizim diyorum,sensizim ![]() ![]() ![]() Bir solukta yaktığın bedenimi ilk kez bu kadar güçsüz ve aciz görüyorum ![]() ![]() Ve ilk kez bu gece seni delice özlüyorum ![]() ![]() Ve ilk kez yokluğuna "seni sevdim" diyebiliyorum ![]() ![]() Seni sevdim ![]() ![]() Yüreğimdeki yerine gelmeyeceğini bile bile ![]() ![]() İlk kez ![]() ![]() Ve Son Kez ![]() ![]() Bu gece ![]() ![]() ![]() Yine Seni sevdim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yeniden Sevmeyi Denedim Bu Gece |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeniden Sevmeyi Denedim Bu GeceÖzledigim ne sensin ne de bir baskasi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|