![]() |
Ben Sana Ne Söyleyebildimki Bunca Zamandır... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Sana Ne Söyleyebildimki Bunca Zamandır...![]() Yaqmur bırakmadan geçen bulutlar qibiydi zihnimdeki düşünceler dilime dü$meyen, sözcüklere dönüşmeyen! ![]() ![]() Her zaman fazla oldu söyleyemediklerim, söyleyebildiklerimden! ![]() ![]() Her zaman; bir bilinmez lisandaki çözülmez şiirleri koklayıp, hissettirmeye çalıştım sana ![]() ![]() ![]() Her zaman biraz daha zaman kolladım seslenmek için sana, ve her zaman hayıflandım; Kendi karanlığında; güneşe görünmek için karar veren bir tohum gibiydim ![]() ![]() ![]() Zordu çıkmak gömüldüğüm çamurdan; Ama güzeldi! ![]() ![]() Sen güzeldin ve ben, güzelleşiyordum seni düşündüğümde! ![]() ![]() Kendi karanlığında; güneşe görünmeye karar verip yeşillerini giyen bir tohum gibiydim ![]() ![]() ![]() Boyutları değişiyordu hayatımın ![]() ![]() ![]() Yani, değiştiren sendin boyutlarını hayatımın; büyüyordum, gelişiyordum, genişliyordum ![]() ![]() ![]() Söyleyebildiklerimden çoktu her zaman, söyleyemediklerim; bu yüzden kelimelerimin arası açılıyordu! ![]() ![]() Sığdıramadığım her duygu; iki kelimemin arasındaki boşlukta gizli ![]() ![]() ![]() O yüzden, yazdıkça parmaklarım,,, ve işte yine o yüzden söyledikçe dilim topallıyor! ![]() ![]() Toparlayamıyorum zihnimi ![]() ![]() ![]() Seni özlüyor, ve terliyorum özledikçe; Seni koklamak için ![]() ![]() ![]() İçimdesin! |
![]() |
![]() |
![]() |
Ben Sana Ne Söyleyebildimki Bunca Zamandır... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Sana Ne Söyleyebildimki Bunca Zamandır...Hani insan ağlamak ister, g özlerinden yaş gelmez ! Hani gülmek ister,yürekten gülemez ![]() Gözlerin sular kadar berrak gülüşün bir çocuğunki kadar sıcak bana benden ayrı geçirdiğin her anı anlat ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|