Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bunca, söyleyebildimki, zamandır

Ben Sana Ne Söyleyebildimki Bunca Zamandır...

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaqmur bırakmadan geçen bulutlar qibiydi zihnimdeki düşünceler
dilime dü$meyen, sözcüklere dönüşmeyen!

Her zaman fazla oldu söyleyemediklerim, söyleyebildiklerimden!
Her zaman; bir bilinmez lisandaki çözülmez şiirleri koklayıp, hissettirmeye çalıştım sana
Her zaman biraz daha zaman kolladım seslenmek için sana, ve her zaman hayıflandım;

Kendi karanlığında; güneşe görünmek için karar veren bir tohum gibiydim
Zordu çıkmak gömüldüğüm çamurdan;
Ama güzeldi!

Sen güzeldin ve ben, güzelleşiyordum seni düşündüğümde!
Kendi karanlığında; güneşe görünmeye karar verip yeşillerini giyen bir tohum gibiydim

Boyutları değişiyordu hayatımın
Yani, değiştiren sendin boyutlarını hayatımın; büyüyordum, gelişiyordum, genişliyordum
Söyleyebildiklerimden çoktu her zaman, söyleyemediklerim; bu yüzden kelimelerimin arası açılıyordu!

Sığdıramadığım her duygu; iki kelimemin arasındaki boşlukta gizli
O yüzden, yazdıkça parmaklarım,,, ve işte yine o yüzden söyledikçe dilim topallıyor!

Toparlayamıyorum zihnimi
Seni özlüyor, ve terliyorum özledikçe;
Seni koklamak için
İçimdesin!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Hani insan ağlamak ister, g özlerinden yaş gelmez ! Hani gülmek ister,yürekten gülemez Hani birini beklersin ama o hiç gelmez! İste o zaman ölmek istersinde ecel gelmez

Gözlerin sular kadar berrak gülüşün bir çocuğunki kadar sıcak bana benden ayrı geçirdiğin her anı anlat Seni çok özledim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com