Sadece Özledim.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sadece Özledim..Sadece ozledim Geceleri uykumu bölmedin sen ![]() ![]() Bu bir itiraftır Ben böldüm seninkini istemeden Ansızın uyandığımda, kendiliğimden![]() Gözlerinden öptüm seni Bilerek değdirdim gözyaşlarımı yanaklarına Açtın gözlerini, göremedin beni O bomboş odada hissettiysen eğer, Sakın yanlış anlama beni![]() ![]() ![]() Kötü bir niyetim yok benim![]() Sadece gözlerini özledim![]() ![]() Şarkı söyledim bağıra bağıra![]() ![]() Duyup da sesimi katıl diye bana Nasıl kıydım bilmem uykusuzluğuna![]() Ama kötü bir niyetim yoktu benim![]() Sadece sesini özledim Kalp atışlarını dinledim elimle![]() ![]() Saçlarını sevdim![]() ![]() Öptüm ellerinden![]() ![]() Hatta biraz da silkeledim![]() ![]() Ama kötü bir niyetim yoktu ki benim, Sadece tenini özledim![]() Bazı gecelerde konuştum kendi kendime![]() Eskilerden söz ettim![]() Soru sordum, cevap verdim Kızma ama seninle kavga da ettim![]() ![]() Kötü bir niyetim yoktu ki benim![]() İnan ilgini![]() ![]() ![]() Inan sevgini![]() ![]() ![]() BiLKi AŞKINI ÇOKKK ÖZLEDiM![]() ![]() ![]() |
|
Sadece Özledim.. |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sadece Özledim..Uzaktaki Özlem Uzak topraklar , Uzak hayaller hep gözümün önünde Özlemler avucumun ta içinde sıcacık Yollar gidilmesi zor, Mevsimler yaşanılası imkansız, Bu yabancı şehirde yaşasamda ![]() Uzak denizler Maviliğin göz kamaştıran rengi, Yok buralarda ![]() Gri renksiz memlekette Rüzgarı başka eser , Havası başka koku yayar, Çiçek bahçesinde olsanda ![]() Renkler değişik Tatlar lezzetsiz gelir Özlemin doruğunda yaşarken Kulağımda ezan sesi Yüreğimde anamın sıcacık eli Başımı okşarken sessizce ![]() ![]() |
|
|
|