Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
şarkı

Bir Şarkı..

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Şarkı..

Bir şarkı göndereyim dedim, bazen anlatacaklarım bir şarkıda gizlidir, bazen zorlandığımı düşünüyorum anlatmak istediklerimde, bazen ne anlatmak istediğimi kaçırıyor gibiyim, gözlerinin neminde bazen kendimi kaçırır gibiyim Bir şarkı anlatsın istiyorum beni sana bugün, yarın da belki başka bir şarkı anlatmak isteyecektir

Bilirmisin, yıllarca seni şarkılardan dinlemek bir başka güzel olduysada artık seni yaşamak istediğimi içimin şarkısı söylüyor bana, artık diyor bana, artık yaşamak

Tüm yorgunluklarım, yılların yükü sesinin sıcaklığında eriyorsa, ne yaparım bunu da böyle yaşıyorsam, bendeki sarsıntılar kendi halimedir Şarkılarımı sana gönderiyorum, hep dinledin biliyorum

Bütün şarkılar seni çağrıştırıyor bana ve ben seni dinlemeye doyamıyorum, kalbimin melodisiyle özdeşleştin sen eriterek benliğimi

Anılarımdan çıkarılmış bir gül buketi değilsin, gül bahçelerinin hepsi senin hayatımdaki kokunu bana veremez Beyaz bir sayfasın benim için, paylaşılan bir hayat parçası tüm kutsallığıyla Ve işte budur benim hayatım diyebildiğim, yollarım, yürürken yollarım tepemde uçuşan kuşlarım, ve uçarken kuşlarım, kanatlarındaki özgürlüğümsün sen Seni daha birkaç yıl anlatırım biliyorum, yeterki beni dinle ve kendini gör bunca yıldır dinlediğin gibi, hiç bozmadan ve bak inanmakdan geçiyor herşey, hayal kurmakla doğduğu gibi herşeyin

Alıntı Yaparak Cevapla

Bir Şarkı..

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bir Şarkı..

Oradasin biliyorum ama ulasamiyorum Var oldugunu biliyorum ama dokunamiyorum Konusuyorsun biliyorum ama duyamiyorumUzaktaki sevdigim seni çok özlüyorum !

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com