![]() |
Sadece Kendini Getir Bana!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadece Kendini Getir Bana!!Gelirsen pırıl pırıl bakışlarınla gelmelisin ve mutluluğu asmalısın sol omzuna ![]() Bakışlarına kan dökmemelisin, kinden, nefretten, her tür tuzaktan arınarak çıkmalısın yola ![]() Hayatı taşıyacak kadar yürekli olmalı küçük parmakların, avuçlarının içiyse her dem ıslak olmalı ![]() Gelirsen gözlerini getirmelisin, içlerinde bakmaya doyamayacağım umut dolu gözbebeklerini de almalısın yanına ![]() ![]() ![]() Ardında bıraktığın sözcüklerin tümünü silerek hafızandan, o öpmeye kıyamadığım dudaklarınla gelmelisin ![]() ![]() en küçük kırılmada parçalanacak kadar yumuşak bir yürekle gelmelisin bana gelirsen ![]() Minicik öykülerinle gelmelisin, bir kedi kadar sessiz, bir kaplan kadar yırtıcı olmalısın yola çıktığın andan itibaren ![]() ![]() Fesleğen kokulu saçlarınla gel gelirsen ve içinden topladığın çiçeklerini ver bana ![]() Yüreğinden sessizce süzülen nehirlerini getir bana, utangaçlıklarını, sokulganlıklarını,çılgınlıklarını da yanına yoldaş yaparak ![]() Ama neyse sen bana aldırma ![]() ![]() Gelirsen Sadece Kendini Getir Bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sadece Kendini Getir Bana!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadece Kendini Getir Bana!!Gözlerimi kapattigim an gözümün önünde konusmaya basladigimda ismin agzimda sanki benim gölgem gibisin peki ya ben senin için neyim söylermisin ? |
![]() |
![]() |
|