![]() |
Beklemek İyidir,Sabretmeyi Ezberletir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beklemek İyidir,Sabretmeyi EzberletirBekliyorum ben de sabırla ![]() Bazen, ellerimi göğe açıp dualarla ![]() Bazen içip içip dünyaya kafa tutan isyanlarımla ![]() Seni bekliyorum yalnızca ![]() Bildiğim, artık sadece yapmam gerekenin bu olduğu ![]() Bildiğim, başka bir yol deneyince ruhumun yorulduğu ![]() Elimde biletim, içimde susturamadığım beklentilerimle, havaalanında, tren garında, otobüs durağında, vapur iskelesinde kayıp bir yolcu gibiyim ![]() Söylesene nereye gitmeliyim? ![]() Kime kızmalıyım? Kime gücenmeliyim? Yoksa senden ilelebet vaz mı geçmeliyim? Beklemek son birkaç asırdır tek ezberim ![]() Bazen, kardan önünü görmeyen ya da yağmurun dövdüğü veyahut sardunyaların güneşe güldüğü penceremin ardında duruyorum bilinçsizce ![]() ![]() Kimi zaman yüzüm sırılsıklam, kimi zaman gözlerimin içinde yüzen yakamozlarla bakıyorum yola ![]() ![]() cincinsfikir has much to be proud ofcincinsfikir has much to be proud ofcincinsfikir has much to be proud ofcincinsfikir has much to be proud ofcincinsfikir has much to be proud ofcincinsfikir has much to be proud ofcincinsfikir has much to be proud ofcincinsfikir has much to be proud ofcincinsfikir has much to be proud ofcincinsfikir has much to be proud of Wink Beklemek İyidir,Sabretmeyi Ezberletir!! Beklemek iyidir sabretmeyi ezberletir!! Bekliyorum ben de sabırla ![]() Bazen, ellerimi göğe açıp dualarla ![]() Bazen içip içip dünyaya kafa tutan isyanlarımla ![]() Seni bekliyorum yalnızca ![]() Bildiğim, artık sadece yapmam gerekenin bu olduğu ![]() Bildiğim, başka bir yol deneyince ruhumun yorulduğu ![]() Elimde biletim, içimde susturamadığım beklentilerimle, havaalanında, tren garında, otobüs durağında, vapur iskelesinde kayıp bir yolcu gibiyim ![]() Söylesene nereye gitmeliyim? Kime kızmalıyım? Kime gücenmeliyim? Yoksa senden ilelebet vaz mı geçmeliyim? Beklemek son birkaç asırdır tek ezberim ![]() Bazen, kardan önünü görmeyen ya da yağmurun dövdüğü veyahut sardunyaların güneşe güldüğü penceremin ardında duruyorum bilinçsizce ![]() ![]() Kimi zaman yüzüm sırılsıklam, kimi zaman gözlerimin içinde yüzen yakamozlarla bakıyorum yola ![]() Kapımın önünde buluşanlar, yokuşta yorulup soluklananlar, annesinin çekiştirdiği çocuklar, babasının omzundan sağa sola kıkırdayan minik kızlar, evlere servis yapan garsonlar, postacılar, sucular ![]() ![]() ![]() İçerde hayat nasıl durmuşsa, dışarıda devam ediyor ![]() ![]() Öyle bir batıl inanç ki gelecek olman ![]() ![]() Falcılar kahve telvesinde seni arıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Gelmiyorsun yine ![]() Ama caymıyorum senden ![]() ![]() ![]() Tarot kartlarında, kahve fincanlarında izini sürmekteyim ![]() Yılmadan, yıkılmadan, utanmadan ve korkmadan ![]() ![]() ![]() ![]() anımla, kemiğimle, dişimle, tırnağımla dik durmaya çalışarak yolunu gözledim bir gece daha ![]() ![]() ![]() Acı veriyor ![]() ![]() Boynumu büküp, elimi ayağımı, soluğumu kesiyor ama katlanıyorum işte ![]() Öldürmeyen her şey güçlendiriyor en nihayetinde ![]() Bir gün geleceksin biliyorum ![]() ![]() ![]() O vakte kadar geçen her saniye öfkemi üçe beşe katlıyor ![]() ![]() Senden nefret etmek için milyon tane sebebim varken, ben seni sevmem için gerekenleri ayıklıyorum içlerinden ![]() Bitmiyor umut, bitmiyor sevda ![]() Geceleri görünce seni rüyamda "Tamam" diyorum "İşte bir işaret daha" ![]() Toplayıp tüm ipuçlarını koyuyorum yastığımın altına ![]() Ne olur, zahmet olmazsa eğer, bu gece de girer misin rüyama? |
![]() |
![]() |
![]() |
Beklemek İyidir,Sabretmeyi Ezberletir |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beklemek İyidir,Sabretmeyi EzberletirÖzlem Adini özlem koydun bu sonsuz sevginin, Özlemin tek siginagi oldu bu aci dolu yüregin, Bu bitmeyen özlem kaçinilmazligiydi sensizligin, Bitmez bu özlem sevgili, bitmeyecek bensizligin ![]() ![]() ![]() Ayrildik ve her geçen gün büyüdü bu özlem, Her iç çekiste bir göz yasi, her göz yasinda bir sitem, Bitmedi bu hasret, ne yapsam nereye gitsem, Özlemin gösterdi, kime baksam hep sen ![]() ![]() ![]() Yillarim seni beklemekle geçti umutla, Gelisin seni vazgeçilmez kildi bir anda, Sensizligin içimi, yüregimi yaktigi anlarda, Özlemin hep vardi, birakip gittigin zamanlarda ![]() ![]() ![]() Adi hep özlem kalacak bu karsiliksiz sevginin, Özlemek tek çaresi olacak sensizligin, Bitmez bu tutku, bitmeyecek bensizligin, Yasadikça vazgeçilmez olacak ismin, Kaçinilmaz olacak özlemin, Özlemim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|