Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alıyor, kaçak, kayığım, yüreğime

Su Alıyor Kayığım, Yüreğime Kaçak Var...

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mavi gündüzün içinde, kara gecenin altında yüreğimi akıta akıta ağlayacak ölesiye nedenlerim vardı Kendimi Hak ka emanet edip, yazgımı kabul edip; Sustum (Yuttum)! Nedenler, sonuçlara vesileyken, anlamsızlığına yakınmak hayatın yasaktı Kırık kürekli bir kayıkçı misali, inancından taviz vermeden kürek çekmek! Su alıyor kayığım, yüreğime kaçak var Yazamadım hasret olduğum saadet şiirini Affet! Yanlış anlamlara meydan vermek istemiyorum! Maskemi oyunlarımda ben hiç çıkarmadım! Hayat bir oyun! (kurulası en kolay cümle budur çocukluğum kolay bunu kabullenir) Lakin Oyun savaşa döndü Çocuk güldü Şeytan güldü Çocuk ağladı Şeytan güldü Gülme! Çocuk küstü Sustu Pustu Ağlıyor Evet, nerde kalmıştım Maskem vardı değil mi? "An" geldi ve ben yenildim ona Irmak ırmak akıyor boyalarım yüzünden Hani bazen, en canınız canından acıtılır ve siz bunu hissederseniz Birden renkler solar, sesler anlamsızlaşır, sebebini bilmediğiniz ve bilmek istemediğiniz korkular sarar etrafınızı Oysa Hayaller vardır, sabahın ırak olduğu bilmeksizin kurulan Benim de farkım yoktu işte hayallilerden "An" geldi ve ben yenildim onaYa ölseydin Ağlayacağım işte, Varlığının hazzına, Ya diye başlayıp sonundan kortuğum cümlelere, Sabaha kadar Ben hep inadına yaşadım Ta ki film sahnelerinden farksız, yüreğim derdinde sıkışana kadar Sonu gelmesin yazımın Sonun gelmesin!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Özlem bence ne bir seye duyulan hasret nede ulu bir arzulayis O bence içten içe aglayis yada senden ayri yasayis

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com