![]() |
Herşeyde Sen Varsın İşte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herşeyde Sen Varsın İşte![]() Yine yolum sevda sokağına düştü, Ama bu sefer umutsuzluk yok bende ![]() ![]() ![]() Çünkü yanımda sen varsın, Canım, kanım, yol arkadaşım, aşkım, bitanem, ![]() ![]() ![]() Herşeyde sen varsın işte ![]() ![]() ![]() Uzun zaman olmuştu yolumu kaybedeli, Yersiz yurtsuz dolanıyordum ![]() ![]() ![]() Sonra sen çıktın karşıma, Kendini bile kaybetmiş olan bu zavallı bedeni tekrar hayata tutundurdun ![]() ![]() ![]() Bu zavallı bedendeki koskocaman yürek sevdi seni ![]() ![]() ![]() Bir daha asla sevemem diyen bu yürek, Seni görünce kendini kandırdığının farkına vardı ![]() ![]() ![]() Sevda çiçekleri tekrar sende filizlendi, Bu sefer dahamı canlılar ne? ![]() ![]() ![]() Onları hiç susuz, sevgisiz bırakmıycam, Beni hayata tutunduran, Beni sende bulmama yardımcı olan bu çiçeklere asla hoyrat davranmıycam ![]() ![]() ![]() Bu yürek ne seni incitecek kadar vefasız, Ne de incitilmeye dayanacak kadar güçlü ![]() ![]() ![]() Sen de sahip çık bu yüreğe bitanem, Sevdalın senden uzağa düşsede kalbi hep senin için atacak, Sana hasret kalacak, sana yanacak, seni sevecek ![]() ![]() ![]() Seninle yıllarını geçirse bile senden asla bıkmayacak, Senden vazgeçmekmi?Aklının ucundan bile geçirmeyecek! ![]() ![]() ![]() İlkim değilsin evet, Ama istersen sonum olacaksın, sonun olacağım,,, Birbirimizde son bulacağız ![]() ![]() ![]() Senden öncesi gerçek sandığım aldatmaca bir rüyaydı, Seninle mutlulukları, hayalleri, gerçekleri tüm çıplaklığıyla yaşayalım ![]() ![]() ![]() Ne anlık yaşayalım, nede geleceğe bırakalım ![]() ![]() ![]() Sevdamız nefeslik olsun, Ama hiç bitmeyen bir nefes ![]() ![]() ![]() İnsanın çektikçe çekesi gelen, Her çekişte mutluluğun doruklarına ulaşan, Bağımlılık yapan bir nefes ![]() ![]() ![]() Nefesimsin bitanem, hep öyle kal ![]() ![]() ![]() Susadığımda suyum, acıktığımda aşım, Hüzünlendiğimde kalbimden gelen mutluluğumsun ![]() ![]() ![]() Seni çok seviyorum aşkım, Bu sevgiyi ne kalbim ölçecek kadar hesap kitap biliyo, Ne de ölçülecek kadar az ![]() ![]() ![]() Kalbimin anahtarı sende, Onu kalbinin en güzel yerine as ![]() ![]() ![]() Mutluluğu aradığında o anahtarın açtığı kalbe yönel, Sana mutluluğu tattıracaktır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Herşeyde Sen Varsın İşte |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herşeyde Sen Varsın İşteTelefondaki sessiz nefesine, sıcacık gülümsemene, karşımda otururken beni süzmelerine hasret kaldım ![]() ![]() ![]() Unutamam ki, beni hiç tanımamışsın, severken unutmak olmaz anlamamışsın, bunca yıl yalanmış aşkı bulamamışsın, yanı başımdaydın oysa çok uzakmışsın ![]() |
![]() |
![]() |
|