![]() |
Seni Hergün Yüreğimdeki Aşka Yazıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Hergün Yüreğimdeki Aşka YazıyorumBaşımı kollarıma yaslayıp seni düşünüyorum Vazgeçtim ![]() ![]() ![]() Yüzüm gülüyor ama sesim donuk Seni her gün yüreğimdeki aşka yazıyorum Geleceksin diye bekledim, Seveceksin diye özlendin, Bir gülüş, biraz sevgi istedim, Seni her gün yüreğimdeki aşka yazıyorum ![]() ![]() ![]() Unutur muyum yıllar geçse seni Özledim desem de, gelme geri ![]() ![]() ![]() Adını kazıdığım sevdam, Hiçbir şey avutmuyor sensizliği ![]() ![]() ![]() Unutulmayacak kadar sevmişim seni ![]() ![]() ![]() Seviyorum seni artık anla beni, Seni her halinle kabul ederim ![]() Sende gitmeye hiç hazır değilsin, Kalmanı istesem kalacak mısın? Seni her gün yüreğimdeki aşka yazıyorum Daha ne kadar dayanırım Sensizliğe Sessizliğe Bizsizliğe Yarım yaşamaya ![]() ![]() Aklıma takıldı Peki ya sen geri dönmezsen Ben ne olacağım? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Seni Hergün Yüreğimdeki Aşka Yazıyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Hergün Yüreğimdeki Aşka YazıyorumIlik bir rüzgar esti buradan, nereden estigini bilemedim nereye gidiyorsun dedim özlenen heryere dedi aklima sen geldin cünki özlenen sendin birtanem Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin |
![]() |
![]() |
|