![]() |
Sen Son Değilsin Bakışlarımda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Son Değilsin BakışlarımdaNe kaldı geriye? Sırtımda bir elin sıvazlaması mı? Güvensizlik mi? Ciğerime çöreklenen kuru bir öksürük belki de senden kalan ![]() Dereden geçmek için bulamadığım yollarda el salladın da ne oldu sanki ![]() ![]() ![]() ![]() Ve şimdi uzaklardasın ![]() Gözlerimdeki son nemin düşmesinde asılı kalan uzaklıkta ![]() Türlü çeşitli yarınlarda buluşur muyuz bilmiyorum, Hangi sahillerde ismimiz yazılır ve kim kalır geride ![]() ![]() ![]() Ola ki kuşların cıvıltısında çarpışır yüreklerimiz, Belki de yok olur nefsimizde mutluluklarımız ![]() Bilinmezlerde kucaklaşırız zamana bıraktığımız hırslarımızdan arınmışlığımızla ![]() Zaman ![]() ![]() ![]() Hangimiz gider önce kokusunu alıp ta diğerinden, Hangimiz pes eder yanılgılarında alışkanlıkların ![]() Sadece kızgınlık mı? ![]() Korkmak mı dersin karanlıklardan ![]() Bütün ışıkların gölgesinde kaçmak mı ansızın ![]() Korkular senin olsun, sıradanlıklar da ![]() Aşk ta, ayrılıklar da, başlangıçlar da ![]() Ben sende değil aynalarda bırakıp yalnızlığımı Rüzgarı giyinip, yıldızları takıp saçlarıma, Çiçeklerin kokusunda yok olmak istiyorum ![]() Ayrılık mı yakar en çok dudaklarımı, öpüşünden kalan buruk tat mı? Ellerim mi çok üşür, yüreğim mi? Bilinmezlerle, bilmek istemediklerimle gidiyorum ![]() Canımın yanması biter bir gün nasılsa ![]() Çok değil üç beş yıl en fazla ![]() Sonrası buruk bir gülümseme her anımsayışta ![]() Daha önce de yaşadım, sen de son değil bu yaşadığım ![]() Ömrümün sonuna kadar da yaşayacağım ![]() Pencerelerim bir müddet kapanacak yine hayata, Sonra birileri gelip senin gibi aralayacaklar, Yabancı olsalar da tanışacaklar yaralı yanlarımla ![]() Önce iyileştirmeye çalışacaklar ![]() Ben uzaktan seyredeceğim alaycı gülüşlerimle ![]() Her iyileştirmede biraz daha tuz basacaklar yaralarıma ![]() Biliyorum ![]() ![]() ![]() Sen de öyle yapmıştın ![]() Her sevişinde biraz daha incitmiştin yüreğimi ![]() Canımı acıtmamak adına daha çok acıtmıştın ![]() Acıyan benim canımdı, sen nerden bileceksin ki ne kadar acıdığımı ![]() Nasıl dağlandığımı ![]() Anlatamam ki sana ![]() Ben seni hiç acıtmadım ki o kadar ![]() Acıtamam ki ![]() Kıyamam ![]() ![]() ![]() Çilek kokusundayım bugün, ellerim birer yağmur damlası ![]() Gözlerimden acıya rağmen umut akar Dere olur yolunu bulur ırmaklara Ordan da denize karışır, tuz olur ![]() Kaç yürek yangını söner baharda, çiçek olur ![]() Sen nerden bileceksin ki? Lavinya bahçesinde karışır birbirine renkleri, kokuları ![]() Unutamadığımsın ![]() Unutamadığım her an’dasın ![]() Gözlerine öyle yakışırdı ki kar ![]() Her kar yağışında gözlerim olurdun ![]() Senin gözlerinle bakardım dünyaya, senliği giyinirdim karın ayazında ![]() Senin yangınınla ısınır, direnirdim yarınlara ![]() ![]() ![]() Yarın da yaşanacak camların buğusu, rüzgarın uğultusu ![]() Sen son değilsin bakışlarımda ![]() Yaşadıkça yaşanılası değilsin, biter gidersin parmak uçlarımda ![]() Hem seni, hem bir başkasını dinleyebilirim, Yüreğime sokabilirim senin olmadığın kadar ![]() Az sonra belki unuturum seni şairlerin ölümünde, şiirlerin gizeminde ![]() Şimdi ve sonra Ne zaman seni düşünsem yüreğim buz tutacak aslında Unuturum dediğime bakma ![]() Gözlerim dolu dolu olacak anne kucağının sıcaklığında, Günler dayanılmaz, uzaklıklar aşılmaz olacak senin yokluğunda ![]() Martı çığlıkları susar, şarkılar hüzün olur Savrulur bir toz bulutu kulaklarımda son bulur ![]() Bu sabah sen varsın yağan yağmurun kokusunda Yarın da olacaksın ![]() Aslında sen bensin, ikimiz aynı kişi ![]() Birimiz değil, ikimiz de deli ![]() ![]() ![]() İçimizdeki dertler yalan mı? Artık bitsin gitsin ![]() ![]() ![]() Hiç bir şey bırakmadan ![]() ![]() ![]() Tavus kuşunun tüylerinde asılı kalmak istiyorum ![]() Büyülü bir bakış, acılı bir nakış ![]() ![]() ![]() Yeni başlangıçlardan korkarım hep, zordur ![]() Benimseyene kadar iğreti durur üzerinde ![]() Heyecanlıdır da, ayazdır ![]() Senden önce de öyleydi, sonra da ![]() ![]() ![]() Acılara zırhlıyım ben, yeni başlangıçlara şüpheli ![]() Eksik ![]() ![]() ![]() Hep bir şeyler eksik kalır senden sonra ![]() Bir seninle tamamlanmıştım buğdayların başağında, akasyaların ballarında ![]() Yerlere düşmeden topladığım yağmur damlalarında ![]() ![]() ![]() Geriye dönüşler ne boş ![]() Dönen ne bulur, bulmak için mi döner ![]() Geride bıraktığı enkazı mı merak eder sadece ![]() Sorular hiç bitmiyor değil mi? Ola ki günün birinde biter de Her yeni güne elma şekerlerinin tadında, Balonların uçkunluğunda başlarız ![]() Güleriz içimizdeki çocuğun sevinçlerinde ![]() Arsız duygu kırıntılarından arınmak bir ağacın gölgesinde Soyunmak kırgınlıklarımı, Dupduru bir başlangıç belki de gözlerimin ışıltısında Sana bırakıp ta bütün aydınlıkları ![]() Tükenmek ![]() ![]() ![]() Tesellisi var mı bilmiyorum tükenmişliğin ![]() Boşluklar dolar mı anlamsızca gidişlerde ![]() Ne yana dönse dünya, aynı mı olur günler geceler ![]() Yoksa onlarda mı yitip gider boşluklarda ![]() Her şey anlamsızlaşır da Yenilenir mi içimizdeki benler, senler, olmayan bizler ![]() ![]() ![]() -alıntı- |
![]() |
![]() |
![]() |
Sen Son Değilsin Bakışlarımda |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Son Değilsin Bakışlarımdagün bir sevda çalar kapinizi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|