Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sadece, susarak, özlüyorum

Sadece Susarak Özlüyorum Seni

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özlüyorum
Neden olduğunu bilmeden garip bir duygu saplanıyor yüreğime Kendim bile anlam veremiyorum sahipsiz bakışlara Herşeyin sonunu getiren ben, o eskiyi özleyen gene ben oluyorum Garip
Farklı duygular besliyorum hayata karşı "O" ne düşünürse ben tam tersini düşünüyorum Bu fark çekiyo birbirimize Sonra gene kafam karışıyo Dalıyorum maziye

Özlüyorum
Bakışlarını özlediğimi fark ediyorum yokluğunda Bir başkasıyla görünce içim acıyo,yüreğim kanıyor KaL demeyi ne çok isterdim oysaki Ama diyemedimZavallı yüreğim acıya yatkın nasıl olsa "Git" desemde, git-meseydin ya sen Acıyı yaşatmasaydın ya bana Düşünemeseydim keşke seni

Özlüyorum
Bir tutam sevgiyi özlüyorum Bana verdiğin bir sevgi cümlesiyle hayata bağlanmayı özlüyorum Gidişini hatırlıyorumOysaki ben yollamıştım seni Ben istemiştim bu acıyı Dayan yüreğim! 'Gelip geçici bir heves' de geç Bu da geçicek !

Özlüyorum
Elele yürüyüşler aklıma geliyor bir sevgili gördüğümde Kokun tütüyor burnumdaKıyafetlerimde bir 'sen' , yollarda bir 'sen' , hecelerimde bir 'sen' , aklımda bir 'sen'
Sen de özlüyorsun, biliyorum Ama gel diyememki sana Tekrar başlatamamki Nekadar özlesem de, yüreğime hapsetmem gerekiyorki

Özlüyorum
Seni görebilmek için verdiğim çabayı Buralar buram buram hasret kokuyor Yine eski benYine aynı benYine sen'siz ben Buralarda aynı Gidişlerde bir 'sen'

Şimdi öyle garip bir haldeyimki Kimse çözemiyor bu halimi Susuyorum, çatışma oluyor Oysa, sadece susarak özlüyorum seni

(alıntı)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

ÖZLEM

Gecenin sessizinde

Ormanın ıssızında

Sevgilinin yanında

Yerinden çıkacakcasına

yürek nerdesin?

O yürekle ıssızı

O yürekle korkuyu

O yürekle sevmeyi

özledim

O yürek nerde

ben nerdeyim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com