Sadece Susarak Özlüyorum Seni |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sadece Susarak Özlüyorum Seni![]() ![]() Özlüyorum![]() Neden olduğunu bilmeden garip bir duygu saplanıyor yüreğime ![]() Kendim bile anlam veremiyorum sahipsiz bakışlara![]() Herşeyin sonunu getiren ben, o eskiyi özleyen gene ben oluyorum Garip![]() ![]() Farklı duygular besliyorum hayata karşı ![]() "O" ne düşünürse ben tam tersini düşünüyorum Bu fark çekiyo birbirimize![]() Sonra gene kafam karışıyo Dalıyorum maziye ![]() Özlüyorum![]() Bakışlarını özlediğimi fark ediyorum yokluğunda Bir başkasıyla görünce içim acıyo,yüreğim kanıyor KaL demeyi ne çok isterdim oysaki![]() Ama diyemedim![]() Zavallı yüreğim acıya yatkın nasıl olsa "Git" desemde, git-meseydin ya sen![]() Acıyı yaşatmasaydın ya bana![]() Düşünemeseydim keşke seni![]() ![]() Özlüyorum![]() Bir tutam sevgiyi özlüyorum Bana verdiğin bir sevgi cümlesiyle hayata bağlanmayı özlüyorum Gidişini hatırlıyorum Oysaki ben yollamıştım seni Ben istemiştim bu acıyı![]() Dayan yüreğim! 'Gelip geçici bir heves' de geç![]() Bu da geçicek ! ![]() Özlüyorum![]() Elele yürüyüşler aklıma geliyor bir sevgili gördüğümde ![]() Kokun tütüyor burnumda Kıyafetlerimde bir 'sen' , yollarda bir 'sen' , hecelerimde bir 'sen' , aklımda bir 'sen' Sen de özlüyorsun, biliyorum Ama gel diyememki sana![]() Tekrar başlatamamki![]() Nekadar özlesem de, yüreğime hapsetmem gerekiyorki ![]() Özlüyorum![]() Seni görebilmek için verdiğim çabayı ![]() Buralar buram buram hasret kokuyor Yine eski ben![]() Yine aynı ben![]() Yine sen'siz ben![]() Buralarda aynı![]() Gidişlerde bir 'sen'![]() Şimdi öyle garip bir haldeyimki ![]() Kimse çözemiyor bu halimi Susuyorum, çatışma oluyor Oysa, sadece susarak özlüyorum seni (alıntı ) |
|
Sadece Susarak Özlüyorum Seni |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sadece Susarak Özlüyorum SeniÖZLEM Gecenin sessizinde Ormanın ıssızında Sevgilinin yanında Yerinden çıkacakcasına yürek nerdesin? O yürekle ıssızı O yürekle korkuyu O yürekle sevmeyi özledim O yürek nerde ben nerdeyim |
|
|
|