![]() |
Sadece Susarak Özlüyorum Seni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadece Susarak Özlüyorum Seni![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden olduğunu bilmeden garip bir duygu saplanıyor yüreğime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Farklı duygular besliyorum hayata karşı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakışlarını özlediğimi fark ediyorum yokluğunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tutam sevgiyi özlüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elele yürüyüşler aklıma geliyor bir sevgili gördüğümde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen de özlüyorsun, biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni görebilmek için verdiğim çabayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi öyle garip bir haldeyimki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sadece Susarak Özlüyorum Seni |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadece Susarak Özlüyorum SeniÖZLEM Gecenin sessizinde Ormanın ıssızında Sevgilinin yanında Yerinden çıkacakcasına yürek nerdesin? O yürekle ıssızı O yürekle korkuyu O yürekle sevmeyi özledim O yürek nerde ben nerdeyim |
![]() |
![]() |
|