Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2012, çeşit, hasret, sözleri

Her Çeşit Hasret Sözleri 2012

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma

Her zaman duyamadığımız o toprak kokusu, bu zamanda aranan gerçek sevgiler gibi yağmur arkasında saklı olan toprak kokusu gibi ortaya çıksa keske…

Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi de sensiz olmaz… Unutma sevmek daima beraber olmak değildir Sen yokken bile seni yürekte yaşatabilmektir…

Ilık bir rüzgar esti buradan, nereden estiğini bilemedim nereye gidiyorsun dedim, “özlenen heryere” dedi Aklıma sen geldin çünki özlenen sendin

Biraz buruk bir duygu yüklenirse yüregine gözlerin zaman zaman takilirsa uzaklara kulaklarin ansizin çinlarsa bilki bir yerlerde delice özleniyorsun

Şimdi uzaktasın, benimle değil Ben ise yalnızım, seninle değil Adın kalbimde, dilimde değil Seni çok özledim, elimde değil

Akşam olunca hüzünle dolarım, ateşini bağrımda yakarım, özlemle gül gibi solarım, gülün ömrüyle değil sevdasıyla yaşarım

Yüreğim umulmayan yaralarla başedemezken, bir tatlı sevda gülüşü özledi gözlerim Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel Çünkü seni ve gülüşünü çok özledim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com