![]() |
Bir Sabaha Daha Sensiz Uyanacak Gücüm Kalmadı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Sabaha Daha Sensiz Uyanacak Gücüm Kalmadı![]() ![]() bir sabaha daha sensiz uyanacak gücüm kalmadı ![]() ![]() Yanımdayken zaman dururdu sanki ![]() ![]() gibi dolu dolu yaşardım ![]() ![]() kavramım yok ![]() ![]() güne başladığımı ![]() ![]() Uyanırdım, sol yanım hep boş ![]() ![]() ![]() Anlamsız gözlerle bakardım odamın soğuk duvarlarına ![]() ![]() Her an kapı çalacak ve sen gelecekmişsin gibi umutla beklerdim yinede ![]() ![]() kapıda olurdu ![]() ![]() ![]() Bunun acısıyla hazırlardım kendimi gecenin karanlığına ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimde gözyaşı, yüreğimde hatıran, sözlerinde ise sitem eksik olmazdı ![]() ![]() ![]() Bir gözlerin vardı, gözyaşım kaldı ![]() ![]() Bir yüreğin vardı, hatıran kaldı ![]() ![]() Bir sözlerin vardı, sitemim kaldı ![]() ![]() Bir hayat aşkım vardı, gitti yarım kaldı ![]() ![]() ![]() Ne zormuş meğer senden ayrı kalmak ![]() ![]() bu gece döküyorum satırlarıma ![]() ![]() her dakikamda seni yaşamak nasılda acıtıyor yüreğimi ![]() ![]() ![]() Hayalda olsa hatırlıyorum oysa, yüzün ellerimin arasındayken aşkla bakıyordun gözlerime ![]() ![]() gelmemişti ki seni doyasıya yaşarken birgün yollarımızın ayrılacağı ![]() ![]() olmadan bir bilsen ![]() ![]() ![]() Durduramıyorum bedenimde sızlayan ince sızıyı ![]() ![]() ![]() Son bir acım vardı, o da sensiz kaldı ![]() ![]() Ah bu canım güllere yandı, sensiz nefes aldı ![]() ![]() Yar yalan degildi, bir rüya gibiydi ![]() ![]() Bitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğunda herşeye isyan etmek geçiyor içimden ![]() ![]() Kimsesiz kalmış bir çocuk gibi çaresiz ve yalnızım ![]() ![]() İmkansızlıklar içinde yaşadığımız bu aşkı her anımda anımsıyorum şimdi ![]() ![]() istiyor kalbim oysa ki bir bilsen ![]() ![]() ![]() Hiç olmazsa düşlerime gir ![]() ![]() hissedeyim seni ![]() ![]() ![]() ![]() sana hasret ![]() ![]() diğer yanımsa hep sineye çekiyor herşeyi ![]() ![]() ![]() Anla artık ![]() ![]() ![]() ![]() Ve gitti ![]() ![]() ![]() Dön; nasıl kimle nerdeysen ![]() ![]() Dön; beni biraz sevdiysen ![]() ![]() ![]() Kaç saat, kaç gün, yada kaç ay geçti sensiz sayamadım ![]() ![]() Ama anladım ki acın bir cam kesiği gibi işlemiş içime ![]() ![]() Önceleri farkında değildim yüreğimde açtığın derin izlerin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi anlıyorum ki bir tarafım hep eksik ![]() ![]() Bitsin istiyorum artık bu acı ![]() ![]() ateşi söndür artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnız gecen gecelerin karanlığına mahkum etme beni ![]() ![]() Bir sabaha daha sensiz uyanabilecek gücüm kalmadı ![]() ![]() Dön ![]() ![]() Yüreğimde hasret Çaresiz kaldı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bir Sabaha Daha Sensiz Uyanacak Gücüm Kalmadı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Sabaha Daha Sensiz Uyanacak Gücüm KalmadıBiliyorum bugun kulaklarin bir baska cinlayacak, anlayacaksin seni yine nasil andigimi, ozledigimi ellerin titreyecek, gozlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yuregimde neler hissettigimi! Gozlerim daldi, gucum yetmiyor gurbete irgat kaldim, sen olmayinca sordum ondan buna beles satmiyor, umudu yokusa saldim, sen olmayinca kar beyazdir olum ellerinden, gulum yine yoksun diye dusmanim her gune! Sen uzaklardayken ben yildizlari seyrettim tutam tutam isiklarini cekip icime, sen uzaklardayken ben gidisini resmettim umudun beyaziyla karanligi tuval yapip gelisini bekledim |
![]() |
![]() |
|