Şimdi Lal Zamanı..Kapat Gözlerini.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şimdi Lal Zamanı..Kapat Gözlerini..![]() Şimdi lâl zamanı ![]() ![]() ![]() Kapat gözlerini![]() Kuyularda inleyen binlerce Yusuf'u saklıyorum![]() ![]() Sen ise sevdamızı demlemiş yavru ceylanlara içermektesin![]() ![]() Susuyorum Yunus'un dizlerine çökerek![]() ![]() Seni anıyorum Süleyman evrâdında![]() ![]() Sen ise dualarına beni katıp binlerce " lâm " iniltisine " Elif'i " katıyorsun![]() ![]() Yanıyorsun Mecnun'a yanan Leylâ gibi![]() ![]() Susuyorsun Yusuf’a susayan Züleyhâ gibi![]() ![]() Kanatıyorsun yüreğini korkusuzca bıçağa boynunu vuran Esmâ gibi![]() ![]() Durma şimdi![]() ![]() Ellerini aç gökyüzüne bir dua gibi![]() ![]() Yağ bozkırlarıma bir deryâ gibi![]() ![]() Boynunu bükme sakın![]() ![]() Ezberlese sonbahar senin narin bedenini![]() " Nun " gibi dik dursun başın![]() Eğme diyorum sancağını![]() Aldırma ömrümüze biçilen hasrete![]() Aldırma bedenine vaat edilen miadı dolmuş hastalığa Kan bürüse de gözlerimize![]() Hüzne sürgün edilse de vuslatımız![]() ![]() ” Elif ” gibi gülümseyelim suskunluğa![]() ![]() Elif ki; ne yüce bir kelimedir Tur dağında Unutma sevgili; hiçbir yara duasız bırakılmamıştır![]() Bırak aksın kanımız![]() Damlayan her kanın düştügü yerde binlerce " umut " inkişaf etsin Etsin ki Cennet müjdelensin solgun yüzlerimin bayram sabahına Bırak hasret bize yüklensin![]() ![]() Her hasret cığlığı gömlegimizden damlasın![]() ![]() ![]() |
|
Şimdi Lal Zamanı..Kapat Gözlerini.. |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şimdi Lal Zamanı..Kapat Gözlerini..ßen ya$adıkLarımın hiçßirini unutmam, ama evet yeri qeLir susarım ![]() ![]() ![]() Canımı yakan $eyLer oLur ama yinede susarım, tükenirim ![]() ![]() Bunada izin veririm asLında ![]() SaLakLığımdan mı hayır![]() ![]() ![]() ![]() Ben kimseye qit de demem, diyemem ![]() ![]() ![]() O ki$i vazqeçiLmez oLduğundan mı ? Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() Ona o kadar $eye rağmen, o kadar çok değer veririm ki, hergün yaptıkLarına utansın diye ![]() ![]() Ama birgün öyLe bi qiderim ki, Kaybedeceğim hiçbirşey oLmaz ![]() ![]() ![]() |
|
|
|