![]() |
Sen Karşımdasın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen KarşımdasınYüreğimize bir sevgi konduğunda ona iyi bakmalıyız Bize değer veren tek organımız olan yüreğimize ihanet etmemeliyiz Dışarıdaki çorak duyguların inadına içimizde yeşeren sevgilere de iyi bakmalıyız Büyümesine izin vermeliyiz ve birgün öyle bir an geldiğinde bedenimizden büyük bir Sevgiyle yaşamayı da öğrenmeliyiz Bunları neden anlatıyorum İçimde anlatılmaz coşan bir sevgi seli var, kaynağı belli, senin yanın ve ben seni özlüyorum Bunları sık sık tekrar edince durmadan harflere dökünce ruhum dinleniyor beklide ve de Herkesin olduğu gibi benim de buna çok ihtiyacım var Bu sevgi selinin içerisinde olmayı, sevginle boğulmayı seviyorum O nedenle sana ulaşabileceğim bu sanallığı da seviyorum Burada her şey aklın ve duyguların ötesinde, gerçekte yalanda aynı kefede Buraya uymayan tek şey benim sevgim Sevgimin sana ulaştıramadığıysa benim hayatım Biliyorsun ben sevginin yalan olduğu yerden buraya geldim Hadi tut elimi de birlikte buralardan da gidelim Sevginin gerçek olduğu dünyalara gidelim Belkide gerçekten bedenlerimizde karşılaşır orada Orası bambaşka bir atmosfer ve yaşamak gerek Helede sevgiye bağlı gönüller mutlaka yaşamalı Sevgine yoğunlaştığım şu anda duygumu tarif edemiyorum,gözlerim buğulu,kelimeler tıkanmış Seni göremesem de sana yazdığım harflerim karşımda Sevilebilecek ve sevgiye layık olan ve hep özlediğim karşımda, sen karşımdasın alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Sen Karşımdasın |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen KarşımdasınDur diye yalvarıyordum güneşe “dur n’olur batma” bir adım daha atayım bir adım daha Yürüyorum Belki de bir türlü öldüremediğim Bu aşkın varmak için son nefesine Yürüyorum yürüyorum |
![]() |
![]() |
|