![]() |
Kaybedilen Dostluklar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaybedilen DostluklarSoguk bir geceydi ![]() ![]() Dört duvar arasinda kalmis, ve o duvarlarin üstüme üstüme gelmelerini engelleyememisdim ![]() Boguluyordum sanki… Boguyordu beni bu oda, bu sessizlik, bu ıssız karanlik… Hepsi bogazıma yapısıverdiler sanki… Dayanamayıp disari attım kendimi…Nereye gittigimi bilmeden, yürüdüm…yürüdüm…yürüdüm… Buz gibiydi hava ![]() ![]() Bi süre sonra yoruldum, ve gölün kenarında bulunan, kayalıklara oturdum… Bütün hayatımı gecirdim gözlerimin önünden… Seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle yasadiklarımizi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayallerimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() „Yalnizlik benim kaderimmis“ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Peki sebebi ne acaba?” “Sucum ne?” Neleri yanlıs yapıyorum?” Bunlarin cevabını bulamadim… Hayati anlamadigimi farkettim… Buz gibi rüzgar esiyodu ![]() Gölün öbür tarafındaki yanan ışıklari seyrettim…bide Yildızlari… Birden bire, sıcacik bir el dokundu omuzuma… „Canım, hadi kalk artık, üsüceksin burda!“ deyiverdi, sesini uzun zamandir duymadigim en yakin DOSTUM ![]() ![]() ![]() Ben acI bir gülümsemeyle : „ BEN HEP üSüYORUM, dostum“ deyip, basımı önüme eydim ![]() ![]() ![]() agladım… alıntı |
![]() |
![]() |
|