![]() |
Özledikçe Severiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özledikçe SeverizEn çok özlenildiği zaman sevilir giden Özledikçe severiz, sevdikçe özlemler birikir göğsümüzün en yangın yerinde ![]() Sevgi varken yaşanan ayrılıklar sızılı bir masaldır ![]() Sebep ya şartlardır, ya zamandır, ya da belki de sevginin göz alıcı, sihirli ışığına teslim olmaktan korkmaktır ![]() Ne olursa olsun bu masal ayrılıkların ayrılıklarla başlamadığını anlatır ![]() "Hoşça kal" der bir yazı, ya da bir ses ![]() Yüzünü sevgilinin yüzüne değdirmeyi kimse bu anda istemez ![]() Çünkü en çok o ana isyan eder belki çıldırasıya sarılma, delice öpme isteği ![]() ![]() ![]() "Dur gitme! Hoşça kalamaz ki kimse, ne giden ne de kalan geriye ![]() ![]() ![]() Gidenin biz olduğumuzu düşündüğümüzde hep kalan olmadık mı aslında geriye? Gittiğimizi düşünüp aynı yerde saydık hep ![]() Doğum günleri çoğaldı avuçlarımızda, takvim yaprakları anılarıyla düştü yüreğimize ![]() Ne yana kaçsak aynı yerde kaldık hep ![]() Vakitli vakitsiz hasretler nöbeti, gece yarısı sevgilinin o güzel hayali, gözlerde lanetli bir hıçkırığın intihar eşiği ![]() ![]() Sevdikçe sevilenin yürekte kalmasındandır aslında hepsi ![]() ![]() ![]() Oysa aslında bitmemiştir değil mi? Sözler söylenmiş, gereği düşünülmüş, süren sürülmüştür ![]() ![]() ![]() Ama bir bekleyiştir, içinde taşıyan ümidi ![]() ![]() ![]() Beklersin, neyi,niye,niçin beklediğini bilmeden ![]() ![]() ![]() Aslında bilirsin, çünkü geriye sevgi ve şiir kalmıştır, terk edemez ki onları seven ![]() Evet şimdi ne zaman bir şarkı, bir söz, bir hatırlayış olsa hep bir pay bırakır bana ve sana olan sevdama ![]() ![]() ![]() Unutma ![]() ![]() Ben giderken dönüp dolaşıp hep sana geliyorum aslında ![]() ![]() Arkama baksam da bakmasam da umudum "Gitme" sözünün fısıltısında Forumacil ![]() Hakkında Özledikçe Severiz |
![]() |
![]() |
|