![]() |
Sevgimin Güzelliğiydi Seni Güzelleştiren. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgimin Güzelliğiydi Seni Güzelleştiren.Sevgimin güzelliğiydi seni güzelleştiren ![]() Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır ![]() Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsen ![]() ![]() Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin ![]() Titrer durur ellerim yanında ![]() ![]() ![]() İçim o kadar senle doldu ki ![]() ![]() ![]() Öyle güzeldin ki! Ama bir gün anladım yüzündeki güzelliğin ruhundan geldiğini ![]() ![]() Sevgimin güzelliğiydi seni güzelleştiren ![]() Eğilip gözlerime baktı: seni seyredebilirmiyim dedi usulcacık ![]() ![]() "Evet" dedim belli belirsiz ![]() ![]() ![]() ![]() Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan ![]() ![]() ![]() Ay yıldıza mutluluk fısıldarken ![]() ![]() ![]() Hani gözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri aglatır, Hani anlar varya değeri geç anlaşılır,Bir de aşk varya seni bana anlatır ![]() ![]() Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden zaman ![]() ![]() ![]() Seni düşünür , seni özlerim , Sevgilerin özlemlerin derinliğinde ![]() ![]() ![]() Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak ![]() ![]() ![]() ![]() Gökyüzü yıldızlarla doluydu, ben hep seni düşünürken ![]() ![]() ![]() göz kırpardın uzaklardan sessizce ![]() ![]() Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yürek ![]() ![]() Yağmur vuruyorsa pencerene,Anla ki o zaman ben ağlıyorum ![]() ![]() ![]() Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine bütün insanlara ![]() ![]() Ya durgun olmalı deniz ; ya durmalı ya da kudurmalı, Sonuna kadar saplanamayacksa hançer kınıda durmalı , Seven ölene dek sevilmeyecekse baştan unutulmalı ![]() Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin ![]() Sen dünyaya sürgün bir meleksin ![]() ![]() Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var ![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen ![]() Eğer birgün sevmek istersen önce kendini sev,Daha sonrada istersen beni,Ama beni; beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin, Çünkü ben seni öyle sevdim ![]() Bir gün gelip soracaksın beni mi daha çok seviyorsun yoksa Tanrı'yı mı diye ![]() ![]() ![]() ![]() Ama nereden bileceksin içimdeki Tanrının sen olduğunu ![]() ![]() ![]() Hayatta üç şeyi sevdim; seni, kalbimi, ümit etmeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa ,Bilki o seni benden daha çok seviyor ![]() ![]() ![]() Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin ![]() Yaşamak gecenin tüm karanlığına rağmen, Buğulu bir cama güneşi çizebilmektir ![]() Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın ![]() ![]() Eğer bir gün aşkın ölürse onu doğduğu yere göm kalbine !! |
![]() |
![]() |
|