![]() |
Canımın Manası Yar..Dinmiyor Sana Özlemim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Canımın Manası Yar..Dinmiyor Sana Özlemim..canımın manası yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarim olcaksan yüreğimi sahiplenip Yüreğinin olmama izin vermelisin ![]() ![]() ![]() sonu olmayan sevda türkülerime kulaklarını asla kapamamalısın acını sahiplenişime ![]() ![]() ![]() ![]() gözlerine bakarken bile seni özlememi fazla görmemelisin ![]() ![]() ne kadar mesafeler girsede aramıza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() izin vermelisin gecenin aydınlığı olup ; sabahına güneşin gibi doğmama ![]() ![]() buz gibi ayaz vurdugunda ![]() ![]() ![]() ![]() canın acıdıgında aklına düşersem acını dındıren yanın olmalıyım ben senın ![]() ![]() el ele sevgililer gördüğünde kıskanmalısın çaktırmadan ![]() ![]() aklına düşmeliyim sarılmalısın telefona ![]() ![]() canımın manası yar ![]() ![]() ![]() ![]() uzak kaldıkca cosuyor sevdamın caglayanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() imkansızlaştıkca vuslatımız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben yada sen dıye bır kelime olmamalı lügatimizde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerine baktıgımda her yeri sen kokan diyarlarda bulmalıyım kendimi ![]() ![]() tüm yollarım sana çıkmalı ![]() ![]() ![]() ![]() kendımı kaybettıgım her anda yol gosterıcım sen olmalısın ![]() ![]() ömürlük bir yokluk bıle sebep olsa ayrılıgımıza bekleyıslerım tükenmez asla ![]() ![]() sev beni ![]() ![]() suya hasretcesıne suyu yudumlar gibi ![]() ![]() ![]() sev beni ![]() ![]() ![]() acısını dındırmek ısteyen cocugun annesıne sarılısındakı masumluk gıbı ![]() ![]() ![]() sev beni dua dua sevdıgım gıbı seni ![]() ![]() ![]() sev beni erisin tüm buz tutmus sancıyan yanlarım ![]() ![]() sev beni sevki dünyam sevginle şenlik havasına bürünsün ![]() ![]() sen sevdikce beni halaylar cekilsin ![]() ![]() sen sevdikce benı kavussun tum filmlerin asıkları ![]() ![]() ![]() sen sevdıkce benı evinde yakacak sobası olmayan cocuklar ısınsın ![]() ![]() ![]() sev benı ![]() ![]() senı sevdıgım kadar sev benı sev kı ; bızı goren herkesı hayran bıraksın sevgımız ![]() ![]() ![]() ![]() sevılmek ıstesın her genckız ben gıbı ![]() ![]() her erkek sen gıbı askı tatmak ıstesın ![]() ![]() sevıyorum senı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|