![]() |
2011 Gerçek Dostluk Şiirleri 2011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2011 Gerçek Dostluk Şiirleri 20112011 Gerçek Dostluk Şiirleri 2011 Arapgir postası Bize öncü oldu ARAPGİR postası Dostluk temelini atalım dostlar Bu dostluk sürecek böyle muhteşem Beraber el ele tutalım dostlar Arapgir postası sebep oldu Çok dostlar buldum Sevgiyle açtım sevgiyle soldum Kamran Sezere Arapgire dost oldum Bu güzel duyguyu ben tattım dostlar Ben sen o gazeteyle tanıştık Tiryakisi olduk ona alıştık Telefonla mektup ile ulaştık Kederi sevinç yapalım dostlar Gün güne artıyor dostluk ordumuz Sevgi ile cennet olsun yurdumuz Kalmasın tasamız bitsin derdimiz Kederi bedava satalım dostlar Haşimkoç derki biz çok dostlar olursak Birleşmeyi türkülerde bulursak Dost olmanın değerini bilirsek Uzak menzillere ereriz dostlar Haşim Koç Dejenere Olma İnce ile kalınlık Nerden çıktı bu hayranlık Benizler uçuk ve matlık Sıradanlaştı her şey ve arkadaşlık Eskiden dostluk vardı ve de arkadaşlık Şimdi karşımıza çıkan menfaatdarlık Menfaatin başladığı yerde nerede dostluk Kültürkleri yıkmak için icat edilen usul bir hastalık Saltanatım var benim herkes kesesinden yesin içsin Bugün Alman usuliyle yiyoruz mu diyelim Bunlar nasıl dostluk-arkadaşlık anlaşılmaz Anlaşılsada nerede ne olacağına akıl ermez 301220062200 Ahmet Özcankaya |
![]() |
![]() |
|