![]() |
Dostum ;) Eğer Bir Gün Ağlamaklı Olursan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dostum ;) Eğer Bir Gün Ağlamaklı Olursan![]() Eğer bir gün ağlamaklı olursan, Beni ara ![]() ![]() ![]() Seni güldüreceğime söz veremem, Fakat seninle birlikte ağlayabilirim ![]() ![]() ![]() Eğer bir gün uzaklara kaçmak istersen, Beni aramaktan korkma ![]() ![]() ![]() Seni durduramayacağıma söz veremem, Fakat seninle birlikte kaçabilirim ![]() ![]() ![]() Eğer birgün kimseyle konuşmak istemezsen, Beni ara ![]() ![]() ![]() Sessiz olacığıma söz veririm, Fakat bir gün ararsan ve cevap bulamazsan Hemen beni görmeye gel, Belki sana ihtiyacım vardır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dostum ;) Eğer Bir Gün Ağlamaklı Olursan |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dostum ;) Eğer Bir Gün Ağlamaklı OlursanAdam Gibi "İnsanlığa,gelince su gibi" ![]() Bonkörlüğe,gelince deniz gibi ![]() Alçak,gönüllüğe gelince dağ gibi ![]() Merhametliğe,gelince yol gibi ![]() "Şefkatlıkta,orman gibi" ![]() Sevgi ve saygı da,göl gibi ![]() Dürüstlükte,sel gibi ![]() Haysiyette ve gururda,rüzgar gibi ![]() "Delikanlılıkta,şimşek gibi" ![]() Yüreklilikte,bulut gibi ![]() Mertlikte,toprak gibi ![]() Yiğitlikte,çamur gibi ![]() "Yani,lafın kısası" ![]() Adam gibi,adam ol ![]() Ekmeğine,sadık ol ![]() Yalan ve dolan,konuşma ![]() "Sevsinler,seni bu ahlakla" ![]() Görmesinler,insafsızlıkla ![]() İnsancasına,gör şu dünyayı ![]() Adam gibi,adam ol itibar kazan ![]() "O,zaman gelir sevgi ve saygı" ![]() Unutulur,adam olmadığın ![]() Adam gibi,adam ol ![]() Şahsiyettin ve onurun,kazansın ![]() "Eğer,bilirsen doğru yolu" ![]() Düşmesin,koru ![]() Elbet,Allah'ta seni görür ![]() Adam gibi,adam gibi hak yolu ![]() |
![]() |
![]() |
|