Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2010, dostluk, mesajları, popüler

2010 Popüler Dostluk Mesajları

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler bağrına taş basarsın acılar bir gün diner giden gitsin aldırma yangınlarda söner sakın bakma arkana krallar önde gider

Gün gelir bir gün yanlız kalırsan akı verirse iki damla gözyaşı gözünden canlanırsa anıların birden bire beni hatırla

Yürek umutlara gebe olduğundan beri, dostluklar ayrılıklara yenik düşmedigönlümüz darağacındayken bile, küsüp dostlarımızı sevmeyi unutmadık biz!

Rüzgârın kemanını çaldığı, damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıp ta keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun

Bizim ömrümüzde ırmaklar vardır, sularında hayallerimizi yüzdürdüğümüzbizim ömrümüzde dostlarımız vardır,günlerimiz ayrı gectigınde üzüldüğümüz

Dostluklara mesken ßu yürek asklara degıl sevgılının gozlerıne degıl dostun sozlerıne, selamın'a merhabasına muhtac bu yurek merhaba ey dost bu gece de yurektesın

Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!

Sevginde ölçülü ol ey gönül, sevdiğin düşmanın olur bir gün,düşmanlıkta katı olma ey gönül, düşmanın dostun olur bırgün

Ruhumdan başka dostum olmadı ve derdimi dinleyen sadece gönlüm vardı

Unutmayı bılıp sevgıyı bılmeyenler unutur ama sevmeyı bılıp de unutmayı bılmeyenler asla unutmaz cunku onlar sevgıye asıktırlarsevgıye hasretlerdır (koray bu soz sana ve sana benzeyenlere

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Hiç kimse bir arkadaş kaybedecek kadar zengin değildir Hele ben hiç değil Affet beni dostum…

Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur Gel seni bi kuçaklıyayım yaa ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Dostluk dallara goncadır Dostluk sırattan incedir Dostluk her şeyden öncedir Sönmesin muhabbetin közü Merhabadır dostun sözü merhaba

Eydirme gülyüzünü, boyun bükmeye deymez Gülerken ağladığını mutlu olanlar bilmez, saçlarına düşsede yüreğine ak düşmez Hep gül dostum, bizim gibiler ÖLMEZ

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Kısa Dostluk Mesajları

en güzel Dostluk Mesajları

Dostluk Mesajları

Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz

En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine, en derin sevgileri kalbine bırakıyorduhep mutlu ol

Gül kokusu akşamlarda dost hasreti yaşadık belki yeri geldi ayrılıklara ağladık ama kalbimizde yaşattığımız dostluğumuzu asla unutmadık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Sen onun askisin,ben onun dostu, asklar gecicidir,dostluk kalici

Paylasmaksa cikarsiz sevgiyi,hissetmekse ictenligi,aramaksa dertlere cozum,guvenebilmekse nedensiz sonsuza kadar dostumsun

affet beni hep guzeli analimanilarda tebessum yasatalimben kirdim, ben uzdum yaraladimmutluluk golgen olsun arkadas'im

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com