![]() |
2010 Popüler Dostluk Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2010 Popüler Dostluk Mesajları2010 Popüler Dostluk Mesajları Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler bağrına taş basarsın acılar bir gün diner giden gitsin aldırma yangınlarda söner sakın bakma arkana krallar önde gider Gün gelir bir gün yanlız kalırsan ![]() ![]() ![]() ![]() Yürek umutlara gebe olduğundan beri, dostluklar ayrılıklara yenik düşmedi ![]() ![]() ![]() ![]() Rüzgârın kemanını çaldığı, damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıp ta keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun ![]() Bizim ömrümüzde ırmaklar vardır, sularında hayallerimizi yüzdürdüğümüz ![]() ![]() ![]() ![]() Dostluklara mesken ßu yürek asklara degıl sevgılının gozlerıne degıl dostun sozlerıne, selamın'a merhabasına muhtac bu yurek merhaba ey dost bu gece de yurektesın ![]() ![]() ![]() Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz! Sevginde ölçülü ol ey gönül, sevdiğin düşmanın olur bir gün,düşmanlıkta katı olma ey gönül, düşmanın dostun olur bırgün ![]() ![]() ![]() Ruhumdan başka dostum olmadı ve derdimi dinleyen sadece gönlüm vardı Unutmayı bılıp sevgıyı bılmeyenler unutur ama sevmeyı bılıp de unutmayı bılmeyenler asla unutmaz cunku onlar sevgıye asıktırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2010 Popüler Dostluk MesajlarıHiç kimse bir arkadaş kaybedecek kadar zengin değildir Hele ben hiç değil Affet beni dostum… Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur Gel seni bi kuçaklıyayım yaa ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2010 Popüler Dostluk MesajlarıDostluk dallara goncadır Dostluk sırattan incedir Dostluk her şeyden öncedir Sönmesin muhabbetin közü Merhabadır dostun sözü merhaba Eydirme gülyüzünü, boyun bükmeye deymez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2010 Popüler Dostluk MesajlarıKısa Dostluk Mesajları ![]() ![]() en güzel Dostluk Mesajları ![]() ![]() Dostluk Mesajları ![]() Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine, en derin sevgileri kalbine bırakıyordu ![]() ![]() ![]() Gül kokusu akşamlarda dost hasreti yaşadık belki yeri geldi ayrılıklara ağladık ama kalbimizde yaşattığımız dostluğumuzu asla unutmadık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2010 Popüler Dostluk MesajlarıSen onun askisin,ben onun dostu, asklar gecicidir,dostluk kalici ![]() ![]() ![]() Paylasmaksa cikarsiz sevgiyi,hissetmekse ictenligi,aramaksa dertlere cozum,guvenebilmekse nedensiz sonsuza kadar dostumsun affet beni hep guzeli analim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|