Ne Mutlu Böyle Dostları Olana |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ne Mutlu Böyle Dostları OlanaDost,varlığının etrafında bir sevgi halesini tasıyan insandır ![]() ![]() Dost,varlığının etrafında bir sevgi halesini tasıyan insandır ![]() ![]() varlığının ayrılmaz parçası olan sevgi halesini,kendisini dost bilenlere tac edendir ![]() ![]() Dost,varlığıyla sevindirendir ![]() ![]() Sevinmek için varlığı yeterli olandır ![]() ![]() Dost'un olduğu yerde karanlık olmaz ![]() ![]() çünkü gönlünün aydınlığı baska ısığa ihtiyac bırakmaz![]() ![]() ![]() Dost'un bulunduğu yerde hava kirlenmez ![]() çünkü onu varlığı bütün kırlere karsı bir filterdir![]() ![]() Dost,hissedip de dolduramadığımız boslukları dümdüz edendir ![]() ![]() Bizi korkutan ucurumların üstüne köprü olandır ![]() ![]() ![]() Yokuslarımızı düz edendir ![]() ![]() ![]() Dost,aynadır ![]() bizi bize gösterir![]() ![]() ![]() Dost odur ki,kulakla değil,kalple dinlenir ![]() ![]() Dost'an ayırlık olmaz,o giderken bizi de götürür ![]() ![]() ![]() Dost,dost olmak zorundadır ![]() ![]() Baska türlü olması imkansızdır ![]() ![]() ![]() Dost,dostluğa mahkümdür ![]() ![]() Dost,dostluğa mecburdur ![]() ![]() ![]() Dost,ötelerden seslenendir ![]() ![]() onunla uzaklardan konusmak hiç bir araca,ihtiyacımız olmaz![]() ![]() ![]() Ne mutlu böyle dostları olana!! |
|
Ne Mutlu Böyle Dostları Olana |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ne Mutlu Böyle Dostları OlanaPaylasmanın asaletını hıcbır zaman bencıllıgın cırkınlıgıne tercıh etme ve oyle bır arkadas seckı; sen onun ıcın olumu dusunurken, o senın ıcın coktan olmus olsun ![]() ![]() ![]() Bır dostum vardı atesler arasında kalmıstı bır sılah verdım elıne kendını vursun dıye ılk kursunu bana sıktı !!!! Dost dedığın çay gıbı olmalı şekerı ne eksık ne fazla, ıçıne bır tat bırakmalı bazen acı bazen tatlı, ama hep ıhtıyaç duymalı![]() ![]() ![]() Gönül ne ıçkı ıster ne meyhane, gönül bır dost ıster ıçkı bahane ![]() ![]() ![]() |
|
|
|