![]() |
Ne Mutlu Böyle Dostları Olana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Mutlu Böyle Dostları OlanaDost,varlığının etrafında bir sevgi halesini tasıyan insandır ![]() ![]() ![]() Dost,varlığının etrafında bir sevgi halesini tasıyan insandır ![]() ![]() varlığının ayrılmaz parçası olan sevgi halesini,kendisini dost bilenlere tac edendir ![]() ![]() Dost,varlığıyla sevindirendir ![]() ![]() Sevinmek için varlığı yeterli olandır ![]() ![]() Dost'un olduğu yerde karanlık olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dost'un bulunduğu yerde hava kirlenmez ![]() ![]() ![]() ![]() Dost,hissedip de dolduramadığımız boslukları dümdüz edendir ![]() ![]() Bizi korkutan ucurumların üstüne köprü olandır ![]() ![]() ![]() Yokuslarımızı düz edendir ![]() ![]() ![]() Dost,aynadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dost odur ki,kulakla değil,kalple dinlenir ![]() ![]() Dost'an ayırlık olmaz,o giderken bizi de götürür ![]() ![]() ![]() Dost,dost olmak zorundadır ![]() ![]() Baska türlü olması imkansızdır ![]() ![]() ![]() Dost,dostluğa mahkümdür ![]() ![]() Dost,dostluğa mecburdur ![]() ![]() ![]() Dost,ötelerden seslenendir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne mutlu böyle dostları olana!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Ne Mutlu Böyle Dostları Olana |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Mutlu Böyle Dostları OlanaPaylasmanın asaletını hıcbır zaman bencıllıgın cırkınlıgıne tercıh etme ve oyle bır arkadas seckı; sen onun ıcın olumu dusunurken, o senın ıcın coktan olmus olsun ![]() ![]() ![]() Bır dostum vardı atesler arasında kalmıstı bır sılah verdım elıne kendını vursun dıye ılk kursunu bana sıktı !!!! Dost dedığın çay gıbı olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() Gönül ne ıçkı ıster ne meyhane, gönül bır dost ıster ıçkı bahane ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|