![]() |
Dostluk Şiirleri Sevgi Şiirleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dostluk Şiirleri Sevgi ŞiirleriDostluk Şiirleri sevgi şiirleri Yar Dostluk Nereye Çiğ gönül anlamaz derdi niyazı Karalar bağlamaz çalan bu sazı Hançeri arkadan vurmuş ne yazar Yar dostluk nereye nereye kadar Ayrılır zamansız bir kelam etmez Aşkına sabahsız bir selam vermez Böyle bir arkadaş bilmem ne yarar Can dostluk nereye nereye kadar Günler ardı sıra gelip geçerken Gözlerim günleri sayıp süzerken Hayırsız beni ne arar ne sorar Yar dostluk nereye nereye kadar Kolay gele canlar bu dert bu başa Onulmaz derttir bu vurulmaz taşa Dostunun dostuna gel etme zarar Bak dostluk nereye nereye kadar Sızlayan yaradır içimde kaldı Gel gör ki aşkımız sersefil kaldı Mazlumun ahı bu sonradan çıkar Gör dostluk nereye nereye kadar Anladım arkadaş kahrolup küsmüş Derdimi dağlardan daha büyükmüş Korkunun ecele ne faydası var Can dostluk nereye nereye kadar Aşkı için her dem yazdı bu yazı Sevdası için hem eyledi nazı Hüseyin bu söze eyledi karar Yar dostluk nereye nereye kadar Hüseyin Pelit Dostum Dostum Anlatırsam derdimi dostum paylaşır Kaderimle acımla, sevincimle dolaşır Paylaşırsa dostum benimle paylaşır Dost seninle paylaştığım güzel dostluk için dost Zengin biriysen etrafında dostların çok ama çok Fakir isen dostların zaten hiç yok Dost unutma sende bir tanede daha yok Dost seninle paylaştığım güzel dostluk için dost Ben dostumu hak bilirim Ekmek nimet gibi ararım? Dostluğumu hep baki kılarım Dost seninle paylaştığım güzel dostluk için dost Dostum vardır dürüst ve fakir Ne hile bazdır nede kibir Gerçek dostumdur tek ve birdir Dost seninle paylaştığım güzel dostluk için dost Ben dostumla iyi ve kötü günde varım Bulamazsam dostumu çıra gibi ararım Ben dostumla hem yanar hemde sönerim Dost seninle payşlaştığım güzel dostluk için dost Dostum dürüst ve bakidir Beni yüregindeki dost ateşi ısıtır Karanlığımı o hep aydınlıktır Dost seninle paylaştığım güzel dostluk için dost Ben kizilkaleyim bunu böyle bilirim Dostumu tanıdığım gün doğarım Dostumu yetirdigim gün ölürüm Dost seninle paylaştığım güzel dostluk için dost Biz dostumuzu kır çiçekleri gibi avucumuzda değil Kurşun yarası gibi yüregimizde saklarız Nice dostluklara Yusuf Korkmaz |
![]() |
![]() |
|