![]() |
Düşlerin En Güzelinde Çıktın Karşıma Dost |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşlerin En Güzelinde Çıktın Karşıma DostDüşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerin en güzelinde çıktın karşıma dost alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Düşlerin En Güzelinde Çıktın Karşıma Dost |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşlerin En Güzelinde Çıktın Karşıma Dostdüşler aleminde yaşarken farketmedim sensizliği hala o yalan dünyamda senle uyurken hissetmedim yokluğunu sensizliğin nekadar acı olduğunu yeni anladım farkettiğimde ise çok geç kalmıştım şizofren bir aşkı yaşadım seninle benden okadar çok şey götürdü ki bu aşk ![]() ![]() ![]() zaman,sabır,umut ![]() ![]() ![]() belkide hayran olduğum sen değildin sadece kafamda yarattığım hayallerimde büyüttüğüm sendin ![]() ![]() ![]() sadece yaşadığımı sandığım aşktın belkide ![]() ![]() ![]() umutsuzca,pervasızca ![]() ![]() ![]() seninle yaşamak hayatta herşeyden pişman olsamda senden olmamak aşkımdan olmamaktı ![]() ![]() ![]() sokaktaki kedileri severken yalnız olmamak sevgimi herkesle paylaşmaktı ![]() ![]() ![]() durmadan koşmak hayallerimi yaşamaktı ![]() ![]() ![]() işte bende bıraktığın izler bunlar ![]() ![]() ![]() benim hayallerimde mutlu olduğum ama aslında umutsuzca aşkın tokadını yediğim anlardan bir bölümü bu tek isteğim nedir bilir misin? düşlerimden uyanmamak bendeki o seni kirletmemek bunu başarabilir misin? ![]() ![]() ![]() beni hala o düşler aleminde yaşatabilir misin? ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|