Biz Dostuz.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Biz Dostuz..Biz Dostuz ![]() ![]() Biz dostuz değil mi iyi günde kötü günde hep yanımda olacaksın Sakın unutma ![]() ! sana ben,bana sen bakacağımAnlaşacağız senle ben senin karnını doyuracağım Sen kötülüklerden koruyacaksın beni Arkadaşlarıma hava atacağım senle Her dediğimi yapar, benim için canını verir diyeceğim ![]() ![]() En üzgün anlarımda senle başbaşa yaslanıp birlikte ağlayacağız Duyacaksın beni duyacağım seni sözcüklere yer yok aramızda Duygularımız yol gösterecek bize biz senle kocaman olacağız ![]() ![]() ![]() [ ![]() alıntı![]() ] |
|
Biz Dostuz.. |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Biz Dostuz..Dost asıl dostu hatırlamalı, kalpten kalbe yolalmalı, yürekte kı yangını duymalı, samımıyetle davranmalı Bazen acıları göze almalı, ama dostu yanlız bırakmamalı![]() ![]() ![]() Sevgıdır her kapıyı acan Bızı, bazen bır kus, bır cıcek yapan Dost, kolayca bulunmaz ınsan cabuk bılınmez Gecıcıdır para, post![]() ![]() Herseyden önemlıdır dost![]() ![]() Dostum olmak ıstermısın???Gül kurusu aksamlarda, dost hasretlıklerı yasadık, belkı yerı geldı ayrılıklara agladık, ama kalbımıze koydugumuz doslarımızı asla unutmadık ınadına yasadık!! |
|
|
|