![]() |
Yeniden Oynarmısın Benimle? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeniden Oynarmısın Benimle?Yeniden Oynarmısın Benimle? Şimdi ![]() ![]() ![]() Bir zamanlar; yaşanana zamanları, diğer bir çok insan gibi yaşamadıysan eğer; mutlaka tanışmışızdır seninle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynada bakarken gözlerinin derininden içine, oradan sana yansıyan bendim ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçindeki çocuğum ben! Her sustuğunda senin yerine konuşan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeniden oynar mısın benimle? Hadi, tut elimden beraber yaşayalım hayatı ![]() ![]() ![]() ![]() Yeniden gülümsemek istemiyor musun? Yeniden koşmak sokaklarda? Yeniden pamuk şekeri yemek, her yerini şekere boyayarak? Yeniden konuşmak istemiyor musun? Gecenin bir vakti kaçıp, salıncakta sallanmak? Gözlerinden hüzünler bir bir çapalarını çekip giderken bile tebessüm edebilmek? Bulutlara bakıp bakıp hayaller kurmak? Yeniden oynar mısın benimle? Üzgünüm ÇOCUK! Hayatı, maviliğimi, martı kanatlarına taktığım özgürlüğü ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bana çok gördüler ÇOCUK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yeniden Oynarmısın Benimle? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeniden Oynarmısın Benimle?Her sustuğunda senin yerine konuşan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeniden oynar mısın benimle? |
![]() |
![]() |
|