![]() |
En Sevilen Dosta Sözler Dostluk İçin Yazılmış Kanka Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Sevilen Dosta Sözler Dostluk İçin Yazılmış Kanka SözleriEn Sevilen Dosta Sözler Dostluk İçin Yazılmış Kanka Sözleri Hayata değer bir yaşam, sevmeye değer bir aşk, dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgeçme ![]() …Mutluluğun peşinden koşma mutluluk senin peşinden koşsun ve hayatta öyle mutlu ol ki gözlerinde akan bir damla yaş arayıp da bulamayanların sadakası olsun ![]() …Belki diyorum; SEVGİ nin ne demek olduğunu biliyoruz ama GENÇLİĞİN ne demek olduğunu anladığımızda bu dünyadaki işimiz bitmiş olacak… …Eğer herkes dost sandığı kimselerin bir de kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada pek az dost kalırdı ![]() …Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden ![]() …Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden ![]() ![]() ![]() Sen gülerken yanındakilerde güler ama ağlarken yalnız ağlarsın onun için öyle bir ağaca yaslan ki asla yıkılmasın öyle bir dost edin ki seni asla bırakmasın ![]() Başkalarına kendinden fazla değer verme ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|