Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hareketleri, isınma, nelerdir

İsınma Hareketleri Nelerdir

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İsınma Hareketleri Nelerdir

Isınma hareketleri nelerdir

ısınma hareketleri

ısınma hareketleri hakkında bilgiler

Sağlıklı spor yapabilmek için uymamız gereken bazı kurallar olduğunu unutmamak gerekir

Bu kurallardan belki de en önemlisi antrenman veya maçlardan önce vücudumuzdaki adalelerin spor yapacak hale getirilmesi yani ısıtılmasıdır İyi ısınmamış bir sporcu gerçek performansını sergilemekte gecikecek ve karşılaşmanın başlarında kötü bir grafik çizecektir Bununla birlikte bir sporcunun başına gelebilecek en kötü olaya davetiye çıkarmış olacaktır "SAKATLIK"

Antrenmanlardan veya maçlardan sonra yorulan ve yıpranan adaleleri dinlendirmekte en az ısınmak kadar önemlidir

Kan dolaşımının sağlıklı olması için hareketlerin kesinlikle gösterilen sırayla yapılması gerekmektedir Kaslarınızın iyice gerildiğini hissedin ama yüklenme yapmayın Hareketleri yaparken tavsiye edilen sürelere uyun Her spor dalında değişik adale grupları çalıştığından ısınma ve soğuma hareketleri de farklıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com