Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
albert, erkipin, katkıları, kohen, matematiğe, nelerdir

Albert Kohen Erkipin Matematiğe Katkıları Nelerdir

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Albert Kohen Erkipin Matematiğe Katkıları Nelerdir

Albert Kohen Erkipin matematiğe katkıları nelerdir

Türk matematikçi akademisyendir Halen Sabancı Üniversitesi öğretim üyesidir

Ankara Fen Lisesi'nden mezuniyetinden sonra Lisans derecesini Matematik dalında 1974 yılında ODTÜ'den doktora derecesini aynı dalda 1979 yılında Kaliforniya Berkeley Üniversitesi'nden aldı Daha önce Berkeley Doğu Akdeniz Üniversitesi ve ODTÜ'de çalıştı

Araştırma alanları kısmi diferansiyel denklemler psödo-diferansiyel operatörler ve fonksiyonel analizdir 1986 yılından beri Matematik Olimpiyatları ile ilgili çeşitli etkinliklerde yer aldı 1995-1998 yıllarında TÜBİTAK Temel Bilimler Araştırma Grubu Yürütme Komitesi Sekreterliği yaptı Türk Matematik Derneği ve Matematik Vakfı üyesidir

Kardeşi Nesim Erkip Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünün akademisyenlerinden biridir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com