![]() |
Eğitim Cd Si Süpper |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitim Cd Si Süpperteşekkür ederim ama ne için eğitim bu açıklarmısın nil |
![]() |
![]() |
![]() |
Eğitim Cd Si Süpper |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitim Cd Si Süpperhackeremin Nickli Üyeden Alıntı teşekkür ederim ama ne için eğitim bu açıklarmısın nil KPSS Eğitim programıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
Eğitim Cd Si Süpper |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitim Cd Si SüpperTANıtım cd sine benziyor Demo sanki çok az konu vardır |
![]() |
![]() |
![]() |
Eğitim Cd Si Süpper |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitim Cd Si SüpperböCeq Nickli Üyeden Alıntı TANıtım cd sine benziyor ![]() ![]() ![]() Program demo ama, konuları tam ![]() ![]() yalnız kısa süreli kullanıma sahip ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Eğitim Cd Si Süpper |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitim Cd Si SüpperTşk ederim sayın kardeşim bilgilendirmeniz için |
![]() |
![]() |
![]() |
Eğitim Cd Si Süpper |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitim Cd Si Süppereğitim nedir İnsanların diğer insanlarla ve çevreleriyle etkileşimlerinin maddi ve manevi ürünlerine kültür dendiği dikkate alınırsa, insanın, çevresiyle etkileşimi sonucunda kültürlenmeye uğradığı söylenebilir ![]() ![]() ![]() Günümüzde daha çok tercih edilen tanım: “bireyin davranışında, kendi yaşantısı yoluyla ve kasıtlı olarak istenilen yönde( eğitimin amaçlarına uygun ) değişme meydana getirme sürecidir ![]() Eğitim bir süreçtir ![]() Eğitim sürecinde, bireyin davranışlarının istenilen yönde değiştirilmesi amaçlanmaktadır ![]() Davranışlarındaki değişme kasıtlı olarak gerçekleştirilmektedir ![]() Eğitim sürecinde bireyin kendi yaşantıları esastır ![]() |
![]() |
![]() |
|