Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgi, değiştirir, felsefe, hakkında, hayatınızı

Felsefe Hayatınızı Nasıl Değiştirir Hakkında Bilgi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lou Marinoff gerçek bir dosttur,anlatılmamış bir öyküyü anlatmaya,alınmamış riskleri almaya her zaman için hazırdırOnun kitabı her kütüphanede mutlaka bulunmalıdır Paulo Coelho,Simyacı’nın yazarıMutlaka okunması gereken kitap felsefenin sağlıklı bir bedenin nasıl ki gıdaya ve suya ihtiyacı olması gibi, sağlıklı zihinlerin de felsefeye ihtiyacı olduğunu ortaya koymaktadır

Dr William Irwin, editör

Göz alıcı, anlaşılması kolay ve olumlu yönde yönlendirici Onu okuyun ve siz böylece yaşam ve ölüm üzerine mükemmel bir felsefi yaklaşım içinde olacaksınız

Phyllis Chesler

Nasıl yapacağınızı gösteren çok sayıda kitap kalabalığı içinde, zamansız ve mekansız olarak büyük filozofların bilgeliğini ortaya koyan önemli bir çalışma Bu bir düşünme terapisidir

Arlene Getz, editör, Newsweek

Felsefe danışmanlığı konusunda kapsamlı ve bilgilendirici çok önemli bir çalışma

Dr Tom Morris

Dr Marinoff felsefenin temel mücadelelerini ele alarak insanların daha iyi bir yaşam sürmelerini, daha tatmin olmuş bir hayat yaşamalarını amaçlamaktadır Onun büyük sorular üzerine oluşturduğu diyaloglar, okuyucuyu doğru ve yanlış, iyi ve kötü, yaşam ve ölüm üzerine farklı düşüncelere götürmektedir

Daisaku Ikeda

İnsan düşünce dünyası üzerine en iyi çalışmalardan birisi Problem çözme bir yükseltilmiş maceraya dönüşmektedir

Laura Huxley

Dr Marinoff, belirli vaka çalışmaları yaparak felsefi danışmanlık uygulamaları aracılığıyla büyük felsefecilerin düşüncelerinin bizim kendi felsefemizi oluşturmada bize nasıl yardımcı olabileceğini ortaya koymaktadır Biz doğru olanın hangisi olduğunu nasıl bilebiliriz? Değişime nasıl ayak uydurabiliriz? Yüzlerce yıllık bilgelik bizim çağdaş dünyada huzur içinde olmamıza nasıl yardımcı olabilir? Aklı başındakiler için bir terapi sunan kitap bakış açısındaki bir değişikliğin gerçekten hayatınızı değiştirebileceğini gözler önüne sermektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com