Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
astral, seyahat, uygulanır

Astral Seyahat Nasıl Uygulanır

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uygulama için sessiz ve rahat bir ortam şarttır İlk başta ruhun seyehat edeceği yer belirlenmelidir Bu yer bedenimizden 2 metre uzaklıkta belirgin bir yer olmalıdır Gözlerimizi kapattığımız andaki karşımıza çıkan siyahlığa konsantre olmalıyız Daha sonra bir gücün sizi yukarıya çekmek istediğini düşünün ve bunu gerçekten istiyerek yapın Vücudunuzdan çıtırdamalar ve kulaklarınızdan çınlama sesleri ve kalp atışlarında hızlanma meydana gelecektir Bundan sakın korkmayın Bu çok doğaldır Eğer korkunuzu yenemezseniz astral seyahati asla gerçekleştiremezsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com