Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
belgeler, enstitünün, halinde, istem, marka, vereceği

Marka İstem Halinde Enstitünün Vereceği Belgeler

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Marka İstem Halinde Enstitünün Vereceği Belgeler

İstem Halinde Enstitünün Vereceği Belgeler

Menşe Memleket Belgesi: Türkiye'de marka başvurusu veya tescilli markası bulunanlara, 6 ncı paragrafta belirtilen ülkelerden birinde, markasını tescil ettirmek istediğinde, harç ve ücretin ödendiğini gösterir belge aslı ile başvurulması halinde

verilir

Marka Tescil Belgesi Sureti: Marka sureti, marka sahibinin veya vekilinin

istemi üzerine, marka sahibine veya vekiline verilir

Marka Tescil Belgesi Sicili Sureti: Kararnamenin 39/c maddesi "Marka

sicili alenidir" hükmüne amirdir İstemde bulunan her gerçek veya tüzel kişiye tescilli markaya ait "sicil sureti" verilir Sicil sureti isteminde, marka tescil numarasının belirtildiği dilekçeye, suret harcı ile ücreti ödenti belgesi aslı eklenerek Enstitü'ye verilmesi gerekmektedir

Ön Yazı: Marka tescil başvurusu yapan gerçek veya tüzel kişilere ihtiyaç duyulması ve istemde bulunulması halinde ilgili makamlara verilmek üzere marka tescil başvurusu yaptığını belirtir "ön yazı" verilir Ön yazı verilebilmesi için, başvurunun usulüne uygun olarak yapılmış olması ve ön yazı düzenleme ücreti yatırılarak ön yazı isteğinin belirtilmesi gerekir Ön yazı, başvurunun tescilli olduğu veya tescil edileceği anlamına gelmez

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com