Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kelimeler, kullanılan, pazarlamada

Pazarlamada Kullanılan Kelimeler

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pazarlamada Kullanılan Kelimeler

Pazarlamada kullanılan kelimeler

Satış ve Pazarlama için Söylenmiş İlham Verici Sözler

•Müşteriler kendi sebeplerinden dolayı alır, sizin sebeplerinizden dolayı değil

•Eğer satamıyorsanız sorun üründe, değil sizdedir

•İnsanlara faydası olan şey iş hayatında, kazancı olan şeydir

•Fabrikalarda kozmetik ürünler üretiriz, eczaneler de sattığımız ise umuttur

•Müşterilere istedikleri şeyi değil onların, çıkarına olan şeyi satın

•İnsanlar kendilerini markalar, aracılığıyla ifade etmeyi isterler Markalar insanın kişiliğini ve nasıl insanlarla beraber olmak istediklerini ifade eder

•Pazarlama bir olay değil bir süreçtir Bir başlangıcı, ve ortası vardır ama asla sonu olmayan bir süreçtir Onu geliştirir, mükemmelleştirir, değiştirir ve hatta beklemeye alabilirsin ama asla tamamiyle durdurmazsın

•Eğer iyi bir ürün geliştirirseniz, ormanın derinliklerinde bile olsanız halk sizi bulmak için bir yol bulacaktır Ama tatmin edici bir kitle istiyorsanız, bir otoyol inşa etmeniz gerekir

•Her zaman 2 en karlı yazarak kazanç ,elde eden kişinin reklam yazarlığı olduğunu düşünmüşümdür 1 ise tabiki fidye yazan kişi

•Bir çok reklam türünün altında yaan, felsefe eski bir gözleme dayanır bir erkek gerçekten iki erkekten oluşur, olduğu kişi ve olmak istediği kişi

•İyi reklam sadece bilgi yaymaz, halkın, zihnine tutku ve inançla nüfuz eder

•Reklamcılığın aynı çimenlerin büyüme biçimine benzediğini fark ettik asla büyüdüğünü göremezsiniz fakat her hafta biçmeniz, gerekir

•Eğer reklamcılığın işe yaramadığını düşünüyorsanız şuan yoğurdun güzel bir tadı olduğunu düşünen milyonlarca amerikalıyı bir, düşünün

•En önemli özdeyiş ise hepinizin, bildiği, müşteri önce gelir Hangi sektörde olursa olsun müşteri daima önce gelir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com