9. Sınıf Öneri Kaynak Kitaplar |
10-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
9. Sınıf Öneri Kaynak KitaplarHerkeze merhaba 9 sınıfta okuyorum dershaneye gitmeyeceğim türkçe edebiyat matematik geometri fizik biyoloji kimya tarih coğrafya derslerinden hangi kaynak alacağımı karar veremiyorum siz ne önerirsiniz ? Not : konu anlatım ve soru bankası alacağım |
10-20-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
9. Sınıf Öneri Kaynak Kitaplaryeni başlayanlar için en iyi mef yayımlarıdır ileriki zamanlarda filan yayımlarına geçebilirsiniz |
10-20-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
9. Sınıf Öneri Kaynak Kitaplartavsiyeniz için sağolun ama hiç mef yayınlarını duymadım ? ün kazanmış bir yayın olarak ? |
10-20-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
9. Sınıf Öneri Kaynak KitaplarKesinlikle ilk başlayanlar için bire bir mefdershaneleri yayımlarıdır |
10-20-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
9. Sınıf Öneri Kaynak KitaplarÜzgünüm ama bulunduğum yerde mef yayınlarını alacak bi yerim yok |
10-20-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
9. Sınıf Öneri Kaynak KitaplarPeki tamam ne gibi yayımlar mevcut |
10-20-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
9. Sınıf Öneri Kaynak Kitaplarbirey esen pi analitik esen zambak uğur sınav zirve bunlar var |
10-20-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
9. Sınıf Öneri Kaynak Kitaplarpi analitik ve birey yayımlarını önerebilirimSınav yayımları çok zordur onları ileriki aşamalarda tercih edebilirsinizBirde eger bulabilirseniz mef yayımlarının mat1 ve mat2 ilk adım yani yeni başlayen ögrenciler için bire bir vazgeçilmez kaynaklardandır |
10-20-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
9. Sınıf Öneri Kaynak Kitaplarkeşke bulabilsem teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için birey yayınları almaya karar verdim bir kaç hocamda bireyi önermişti |
|