![]() |
2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı -12 Eylül |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı -12 Eylül2011-2012 eğitim öğretim yılı -12 Eylül 2011-2012 eğitim öğretim yılı başlıyor 2011-2012 eğitim öğretim yılı 19 Eylül Okullarda Ders Zili 19 Eylül'de Çalacak ![]() ![]() Ana sınıfı ve ilköğretime yeni başlayacak öğrenciler, 12 Eylül'de öğretmen ve arkadaşları ile tanışacak ve okula merhaba diyecek ![]() ![]() Ana sınıfı ve ilköğretime yeni başlayacak öğrenciler, 12 Eylül'de öğretmen ve arkadaşları ile tanışacak ve okula merhaba diyecek ![]() ![]() ![]() Uyum programları ile çocukların okula iyi bir başlangıç yapabilmeleri, sosyal ve sportif etkinliklerle öğrenme ortamını tanıyarak sevmeleri ayrıca okul kurallarını öğretmen rehberliğinde öğrenmeleri amaçlanıyor ![]() ![]() Okul öncesi eğitim grupları ve ilköğretim birinci sınıf öğrencileri için gerçekleştirilecek uyum eğitimlerinde, öğrenciler birbirleri ile tanışırken, okul ve sınıf kurallarını öğrenerek, çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek ![]() Okullar Resmi olarak 19 Eylül'de Açılacak 2011–2012 eğitim öğretim yılı resmi olarak 19 Eylül 2011 Pazartesi günü başlayacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|