Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bölüm, eyyubi, kitabından, selahattin

Selahattin Eyyubi Kitabından Bir Bölüm

Eski 10-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Selahattin Eyyubi Kitabından Bir Bölüm

selahattin eyyubi kitabından bir bölüm

İskender'den Aslan Yürekli Richard'a, Haçlı ordularından Napoleon'a, Hitler'e ve modern zamanlarda ABD'ye varıncaya dek defalarca topyekün saldırılara ve istilalara maruz kalmış, direnen ve bağışlayan Doğu'nun ya da Selahaddin Eyyubi'nin destanı

Ünlü Norveçli yazar Thorvald Steen, Tozkoparan'da, tüm tarihin ve insanlığın takdirini kazanmış, hem kendi yazgısını hem de yaşadığı iklimlerin yazgısını reddeden, barışçı ve bağışlayıcı Selahaddin Eyyubi'nin destansı yaşamını, oryantalist klişelere saplanmadan, tüm gerçekliğiyle ve ustalıkla betimlemektedir

Emperyalist ABD'nin Irak işgalinin ertesinde yolu Şam'a düşen Norveçli bir şairin öyküsüyle başlayan ve tarihin derinliklerine uzanan Tozkoparan, Doğunun makus talihine dur diyecek yeni bir Selahaddin Eyyubi arayışının anlatısı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com