Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başkanından, uyarı, yök, öğrencilere

Yök Başkanından Öğrencilere Uyarı

Eski 10-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yök Başkanından Öğrencilere Uyarı

YÖK Başkanından Öğrencilere Uyarı

YÖK Başkanı Prof Dr Özcan, Mesleki Yeterlilik Kurumu Genel Kurulu'na gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı Prof Dr Özcan, bir gazetecinin domuz gribi aşı uygulamasını başlatıp başlatmayacakları sorusuna şu yanıtı verdi:

"Henüz başlamadık ama düşünüyoruz, düşüncelerimiz var Bir iki üniversitede görülmeye başladığı zaman, bir iki vaka olduktan sonra derhal aşılama projesine başlayacağız Bütün öğrencilerimizin Sağlık Bakanlığımız tarafından önerilen tedbirleri takip etmelerini istiyoruz Kendilerini korumalarını istiyoruz"

Herkesin aşılanıp aşılanmayacağı sorusuna ise Prof Dr Özcan, "Sağlık Bakanımız dün açıkladı İsteyen herkes olabilir 6 aydan 24 yaşa kadar Biz de o politikayı takip edeceğiz" karşılığını verdi

Şu ana kadar üniversitelerde domuz gribi ile ilgili bir vaka görülmediğini dile getiren Prof Dr Özcan, kendisinin de konuyu takip ettiğini söyledi Üniversitelerde tatilin söz konusu olup olmayacağı yönündeki soruya da Özcan, "Bir görülsün Duruma bakarak öyle bir karar alınabilir, ilkokullarda alındı biliyorsunuz" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com