|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bayramı, ile, ilgili, okuma, tekerlemeler, tekerlemeleri |
![]() |
Okuma Bayramı Tekerlemeleri - Okuma Bayramı İle İlgili Tekerlemeler - Okuma Bayramı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okuma Bayramı Tekerlemeleri - Okuma Bayramı İle İlgili Tekerlemeler - Okuma BayramıOkuma Bayramı Tekerlemeleri - okuma bayramı ile ilgili tekerlemeler - okuma bayramı Mini mini birler Çalışkandır ikiler Karagözlü üçler Dayak yiyen dördüncüler Misafirdir beşinciler X Birdir bir İkidir iki, olur tilki ![]() Üçtür üç, yapması güç ![]() Dörttür dört, kuş gibi ot Beştir beş, aldım bir eş ![]() Altıdır altı, yaptım kahvaltı ![]() Yedim yedi, evim sırtına değdi Sekizim sek sek Dokuzum durak Onum orak Biçmeyen ebe X Bir cam İki cam Üç cam Dört cam Beş cam Altı cam Yedi cam Sekiz cam Dokuz cam On cam Bu da benim amcam ![]() X Bir, iki, üç, dört, beş, altı, yedi, Bunu sana kim dedi? Diyen dedi, on yedi, Yağlı böreği kim yedi? X Birdir bir İkidir iki Olur tilki Üçtür üç Yapması güç Dörttür dört Kuş gibi öt Beştir beş Aldım bir eş Altıdır altı Yaptım kahvaltı Yedim yedi Evim sırtıma değdi Sekizim sek, sek Dokuzum durak Onum orak Biçmeyen olur e-be ![]() X Ooo piti piti Karamela sepeti Terazi lastik cimlastik Biz bize geldik, bitlendik Hamama gittik, temizlendik Tik tik tik Dersimiz matematik Öğretmenimiz otomatik X Anne misafirler geldi, Kaç yumurta alayım? Dört… Bir, iki, üç, dört ![]() Baba misafirler geldi, Kaç ekmek alayım? Beş… Bir, iki, üç, dört, beş ![]() X Bir, iki, üç Dört, beş Altı, yedi Sekiz, dokuz On Kırmızı balon Git komşunun Damına kon Sa-rı li-mon ![]() X Portakalı soydum, Baş ucuma koydum Ben bir yalan uydurdum Duma duma dum Kırmızı mum X Sar sar sar Makarayı Çöz çöz çöz Makarayı Şöyle de böyle Şak şak şak Komşu komşu Tak tak Aslan geliyor Kaplan geliyor Tıp ![]() X Pazar, pazar Paz gelir Pazartesi tez gelir Salı sallanır gelir Çarşamba çarşafa dolanır Perşembe halim Cuma canım Cumartesi balım ![]() |
![]() |
![]() |
|