![]() |
Hürkuş Eğitim Merkezi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hürkuş Eğitim MerkeziHürkuş Eğitim Merkezi Havacılık Eğitim Merkezi 2004 yılında "Hürkuş Eğitim Merkezi" ismi ile faaliyete başlayan kurumumuz 1 Nisan 2009 tarihi itibari ile güçlenerek ve yenilenerek "Havacılık Eğitim Merkezi" olarak yoluna devam etme kararı almıştır ![]() Sivil havacılık alanında IATA Tehlikeli Maddeler(DGR), Kargo Temel Satış, Kargo İleri Satış, Eğiticinin Eğitimi, Kabin Ekibi Temel (Hostes ve Host) ve Uçuş Harekat Uzmanı (Dispatcher) ve diğer eğitimlerini, uzman eğitmenlerimizle gerçekleştirmektedir ![]() Kurumumuzda, Milli Eğitim Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) 'nden almış olduğumuz onaylar çerçevesinde, sektör çalışanlarına sorumlulukları nispetinde ve havacılık sektöründe meslek sahibi olmak isteyen bireylere de sertifikalandırarak eğitim verilmektedir ![]() Türkiye' de açılan ilk IATA akrediteli Tehlikeli Maddeler okulu olan kuruluşumuz, sektöre donanımlı personel yetiştirmeyi hedeflemektedir ![]() HEDEFLERİMİZ Havacılık sektöründe en iyi seviyede eğitim sunmak üzere, uluslararası kaideleri her zaman eğitimlere işleyerek,kalitemizden ödün vermeden,evrensel hizmeti sunabilecek donanımda ülkemizde ve dünyada tercih edilen bir eğitim kuruluşu olmaktır ![]() AMAÇLARIMIZ Havacılık sektöründe edinmiş olduğumuz tecrübe ve bilgi birikimlerini var olan eğitim ihtiyaçlarını karşılamak,orta ve alt seviyede çalışan personelin hizmetlerinde yüksek eğitim seviyesinde görev yapmalarını sağlamak,havacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen şahısları meslek sahibi yapmak ve dünya sivil havacılığındaki gelişmeleri Türk Sivil Havacılık sektörüne taşıyarak eğitimde entegrasyonu sağlamak üzere kurulmuş gerek yurt içi gerekse yurt dışında öncü bir eğitim kuruluşu olmaktır ![]() Eğitmenler Dinçer Özgür Eğitim Merkezimizde Kurum Müdürü ve Tehlikeli Maddeler Eğitmeni olarak görev yapmakta olan Sn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Süleyman BOSTAN Uçuş harekat uzmanı eğitmeni olan sayın Bostan 1949 Trabzon doğumlu olup, İstanbul'da ikamet etmektedir ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Fatma ŞEFREN Eğitim Merkezimizde Kargo Eğitmeni olan sayın Şefren, 1950 Malatya doğumlu, İstanbul İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisi İktisat ve Ticaret Yüksek Okulu mezunu olup 1973-1991 tarihleri arasında Türk Hava Yolları'nda Haberleşme Eğitim Uzmanı ve Eğitim Başkanlığı Ticari Eğitim Şefi-Kargo Eğitmeni olarak görev almıştır ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Demet KELEŞ Kabin memuru eğitmeni olarak eğitim merkezimizde görev yapmakta olan sayın Keleş, 1960 İstanbul doğumlu olup, İstanbul’da ikamet etmektedir ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Filiz YAVUZ Kabin memuru eğitmeni olarak eğitim merkezimizde görev yapmakta olan sayın Yavuz, 1967 İstanbul doğumlu olup, İstanbul’da ikamet etmektedir ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Filiz ÇALIŞKANOĞLU Eğitim merkezimizde eğiticinin eğitimi kursunu veren sayın Çalışkanoğlu, 1970 Edremit doğumlu olup, İstanbul’da ikamet etmektedir ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Emirhan TOKEL Eğitim merkezimizde Tehlikeli Maddeler Eğiticisi olarak görev yapmakta olan sayın Tokel, 1975 İstanbul doğumludur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Kurs ücretleri Kargo Temel Satış Kursu 10 Gün 2270 TL Kargo İleri Satış Kursu 5 Gün 2270 TL Eğiticinin Eğitimi Kursu 5 Gün 1900 TL Uçuş Harekat Uzmanlığı(Dispeçer) KursuI 55 Gün 13500 TL Uçuş Harekat Uzmanlığı (Dispeçer) Kursu II 32 Gün 9200 TL Uçuş Harekat Uzmanlığı (Dispeçer) Kursu Tazeleme 4 Gün 2150 TL Tehlikeli Maddeler Temel Kursu 5 Gün 2150 TL Tehlikeli Maddeler Tazeleme Kursu 3 Gün 1100 TL Pilot -Hostes için Tehlikeli Maddeler Temel Kursu 1 Gü n 800 TL Güvenlik Personeli İçin Tehlikeli Maddeler Temel Kursu 1 Gün 800 TL Tehlikeli Maddeler Tazeleme Kursu (pilot, hostes güv ![]() Kabin Ekibi Temel Eğitimi 20 Gün 3250 TL Gözetim, Yönetim, Temsil Eğitimi 10 Gün 2000 TL Ulaşım (Yolcu Memnuniyeti Eğitimi) 1 Gün 800 TL CRM Eğitimi 2 Gün 1100 TL Kargo Güvenliği Kursu 5 Gün 2150 TL Kabin Ekibi Güvenlik Eğitimi 4 Gün 2150 TL Güv ![]() ![]() *İlan edilmiş fiyatlar üzerinden indirim yapılması kurumumuz ile imzalanacak "Eğitim sözleşmesi" ile mümkündür ![]() hurkus ![]() |
![]() |
![]() |
|