![]() |
Malatyada Burs Veren Vakıflar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Malatyada Burs Veren VakıflarMalatya akçadag ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 4171839 malatya arapkir ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Arapgir kaymakamlıgı 0 422 811 42 31 malatya arguvan ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 04227712045 malatya battalgazi eğitim vakfı bursu : Akpınar aslantepe caddesi özergül ishanı kat:4 3235198 malatya battalgazi ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 0 422 841 36 62 malatya darende ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 0 422 615 21 79 malatya dogansehir ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : özel idare binası 5171139 malatya doganyol ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet binası 881 65 05 malatya esseyyid osman hulusi efendi vakfı bursu : Zaviye mahallesi h ![]() malatya fahri kigılı diyanet sitesi vakfı bursu : Istasyon caddesi ptt yanı kigılı vakıf çarsısı kat 2 321 30 67 malatya günpınar yardım kalkınma eğitim ve kültür vakfı bursu : Darende günpınar köyü 626 11 99 malatya hamidiye diyanet sitesi vakfı bursu : Hamidiye mahallesi antepli sokak no:14 323 39 16 malatya hekimhan ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet binası 7131019 malatya hz ![]() Seyh bayram mahallesi güven ve harput siteleri yanı hacı bektas veli kültür merkezi vakfı bursu : Malatya inönü üniversitesi vakfı bursu : Fen edebiyat fak ![]() enstitüsü kat:4 no:25 341 03 73 malatya islami dayanışma vakfı bursu : Nasuhi cd ![]() malatya kuluncak ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Kulunacak kaymakamlıgı 6812001 malatya dini ve milli hizmetler vakfı bursu : Saray mahallesi saray camii sokak ipek mobilya üstü ertem apartmanı kat:2 no:3 323 46 44 malatya malatya ili kale ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 8616337 malatya ili sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı malatya malatya zihinsel özürlü çocukları yetistirme ve koruma vakfı bursu : (mazöv) yeniyol ipas fab ![]() güzel sanatlar lisesi otistik ço ![]() malatya niyaz-i mısri kültür vakfı bursu : Saray mahallesi saray sok ![]() malatya pütürge ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet binası 5612715 malatya saadet eğitim vakfı bursu : Akpınar mahallesi aslantepe caddesi oral sk ![]() ![]() malatya seyyid hüseyin gazi dini hizmetler vakfı bursu : Kiltepe mahallesi 2 ![]() malatya yazıhan ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Yazıhan kaymakamlıgı 0 422 751 42 12 malatya yesilyurt dini hizmetler vakfı bursu : Gedik mahallesi diniye çalık camii karsısı özcan is merkezi kat:1 4224812335 malatya yesilyurt ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : (malatya) hükümet konağı |
![]() |
![]() |
|