Boluda Burs Veren Vakıflar |
10-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Boluda Burs Veren VakıflarBolu aksemsettin hazretleri vakfı bursu : Belediye pasajı kat 3 bolu anadolu teknik eğitim vakfı bursu : Tabaklar mahallesi hürriyet caddesi 7/23 374 215 10 76 bolu eğitim ve hayır hizmetleri vakfı bursu : Izzet baysal caddesi sahinoglu ishanı no 91/2-b bolu hayır isleri yapma vakfı bursu : Izzet baysal caddesi gölyüzü mahallesi semercibası sk No:23 0374-2154758 bolu bolu ili esnaf ve sanatkarlar sosyal ve ekonomi dayanışma vakfı bursu : (bessed) karamanlı mahallesi yesil sokak no:1 bolu ili sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 212 05 50 bolu kalkınma vakfı bursu : Tabaklar mahallesi cumhuriyet caddesi no:52 bolu cevaplar ilim ve kültür vakfı bursu : Seviller mahallesi adsız sokak no:6 gerede 0374 311 42 51 bolu dörtdivan ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı bolu gerede ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet binası 03743116008 bolu gerede ilim ve hayır vakfı bursu : Yeni camii sokak no:4 bolu göynük ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı bolu ilmi arastırmalar hayrettin-i tokadi hazretleri vakfı bursu : Muş a muş tafa okur- bahçelievler mahallesi alemdar sokak no:5 bolu kıbrıscık ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 03744412006 bolu mengen ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı bolu merhum hacı habibullah geredevi vakfı bursu : Demirciler mahallesi zengin sokak no:14 bolu mudurnu ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Mudurnu kaymakamlıgı bolu mudurnu seyh-ül imran ve kültür tanıtma vakfı bursu : Eski belediye binası 0 374 421 25 95 bolu saglık bakanlıgı mensupları vakfı bursu : Izzet baysal devlet hastanesi bolu bolu seben hayır isleri yapma ve yasatma vakfı bursu : Seben müftülügü seben/bolu 0374-4113034 bolu seben ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı bolu sule eğitim ve kültür vakfı bursu : Karaçayır mahallesi özlem sitesi a-2 blok bolu yeniçaga ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Yeniçaga kaymakamlıgı bolu yeniçaga ilme ve kur’an-a hizmet vakfı bursu : Asilbey mahallesi erkek kur’an kursu yeniçaga 0374 341 27 10 bolu yeniçaga kültür kalkınma ve dayanışma vakfı bursu : Belediye sarayı 1kat |
|