![]() |
Adanada Burs Veren Vakıflar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adanada Burs Veren VakıflarAdana abdülgani girici vakfı bursu : Güzelyalı mahallesi ugur mumcu caddesi 11/22 2332077 adana abdülkadir persembe vakfı bursu : Vakıflar bölge müdürlügü 0322-4534909 adana güç birligi vakfı bursu : Kurtulus mahallesi i ramazanoglu caddesi tevfik bey apartmanı b/blok no:1/2 0322 453 75 56 adana ili sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 4588452 adana insanına ve kentine hizmet vakfı bursu : (önce adana) atatürk caddesi 17 sokak no ![]() apartmanı kat ![]() ![]() adana lisan eğitimi vakfı bursu : Resatbey mahallesi 5 ocak caddesi no 27 4534773 adana sosyal hizmetler vakfı bursu : Resatbey mahallesi 14 ![]() 2 adana teknik eğitim vakfı bursu : (a ![]() ![]() ![]() ![]() resatbey mahallesi ordu caddesi olguner apartmanı n0:24 kat:2 daire3 3633834 adana adana ticaret odası sosyal hizmetler ve eğitim vakfı bursu : (atosev) adana ticaret odası 351 39 11 adana adana’daki mardinliler dayanışma ve yardımlaşma vakfı bursu : (mardav) çınarlı mahallesi 26 sokak no ![]() ![]() adana akdeniz sosyal dayanışma eğitim saglık ve kültür vakfı bursu : (asda) alimünif caddesi büyükadana ishanı kat 5 adana aladag ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Aladag kaymakamlıgı 0322 591 23 78 adana atatürk kültür dayanışma eğitim vakfı bursu : (akdev) atatürk caddesi gülbahçesi sit ![]() ![]() adana ceyhan ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 6139642 adana cumali öztürk eğitim kültür manevi degerlere hizmet vakfı bursu : Tepebag mahallesi 18 ![]() adana çubukcu vakfı bursu : Ordu caddesi aykut tekin ap ![]() adana çukurova eğitim ve kültür vakfı bursu : Kuruköprü mahallesi özler caddesi veli gözcan ish ![]() adana çukurova elektrik a ![]() ![]() (çeas) seyhan barajı adana çukurova ilim vakfı bursu : çelikgün is merkezi kat:1 no:18 (23 nisan ikögretim okulu karsısı) adana çukurova üniversitesi mühendislik mimarlık fakültesi eğitim arastırma ve gelistirme vakfı bursu çümvak ç ![]() ![]() ![]() ![]() adana çukurova üniversitesi tıp fakültesi güçlendirme vakfı bursu : çukurova üniversitesi tıp fakültesi adana çukurova üniversitesi ziraat fakültesi eğitim, arastırma ve gelistirme vakfı bursu : (çüzivak) ç ![]() ![]() adana 0322 338 61 68 adana çukurova yüksekögretimi güçlendirme vakfı bursu : 03223386457 adana feke ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 741 20 10 adana furkan eğitim ve hizmet vakfı bursu : (adana) karasoku mahallesi 12 ![]() adana geylani dotluk ve kardeslik vakfı bursu : Sümer mahallesi 54 sokak no:17 225 99 81 adana güney eğitim vakfı bursu : (günev) resatbey mahallesi cumhuriyet caddesi no ![]() ocak apartmanı kat ![]() ![]() adana hacı ömer sabancı vakfı bursu : Atatürk caddesi n:1 k:2 sabancı is merkezi 3630988 adana ilim ve sanat vakfı bursu : (il-sa) ziyapasa bul ![]() adana imamoglu ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Imamoglu kaymakamlıgı 8921524 adana islama hizmet vakfı bursu : C ![]() ![]() adana ısık ilim vakfı bursu : Ulucami mahallesi kızılay caddesi 17 ![]() ![]() ![]() adana kalem eğitim kültür ve dayanışma vakfı bursu : Kızılay caddesi ramazanoglu is hanı kat:3 no:7 3526641 adana karaisalı ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Karaisalı kaymakamlıgı 03225512165 adana karatas ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 0322 681 27 11 adana kozan ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 5158284 adana kozan ve çevresi sosyal ve kültür vakfı bursu : (kozvak) gazipasa mahallesi borsa caddesi kokulu apartmanı no:11 daire:1 adana müyesser ve filiz görgün dogal saglıgı koruma vakfı bursu : Atatürk caddesi ibrahim günay apartmanı kat ![]() ![]() adana nevzat sıkık kimsesiz çocuklar vakfı bursu : Resatbey mahallesi 14 ![]() adana osmaniye ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Valilik binası 8145773 adana pozantı ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 5813010 adana saimbeyli ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 0 322 761 23 73 adana seyhan ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı adana tufanbeyli sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 03227818010 adana türkiye can çocuklar eğitim koruma ve yasam vakfı bursu : (canev) yesiltepe mahallesi 39 ![]() adana ulusal böbrek vakfı bursu : Ziyapasa bulv ![]() ![]() adana yalın kılıç eğitim kültür sanat ve çevre vakfı bursu : (yeksav) cumhuriyet mahallesi cengiz topel sokak no:58 kozan adana yumurtalık ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Ayas mahallesi hükümet konağı kat:4 67133 22 adana yüregir ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı |
![]() |
![]() |
|