Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
direksiyon, kalanlar, sınavından, yapacak

Direksiyon Sınavından Kalanlar Ne Yapacak

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Direksiyon Sınavından Kalanlar Ne Yapacak




Direksiyon sınavından kalanlar ne yapacak

direksiyon sınavında kaç puanla geçilir

Direksiyon sınavından kaldım

Direksiyon sınavından kalmak

2 Temmuz 2011 Cumartesi günü yapılan MEB Teorik Ehliyet Sınavı’nın ardından İlkyardım, Trafik ve Motor Bilgisi testlerinden 70 ve üzeri puan alan adaylar direksiyon sınavına girmeye hak kazanmışlardı Akabinde Türkiye genelinde üç ayrı tarihte yapılan (ilki 23-24 Temmuz 2011, ikincisi 30-31 Temmuz 2011 ve üçüncüsü 6-7 Ağustos 2011) direksiyon sınavından 100 tam puan üzerinden 70 ve üzeri puan alan adaylar direksiyon sınavını geçmiş sayıldı Ancak bu tarihlerin herhangi birindeki bir sınavdan 70′den düşük puan adaylar direksiyon sınavından başarısız olmuşlardır Direksiyon sınavından kalan adaylar için tekrar bir direksiyon sınavı yapılacaktır Sınav için tarih Türkiye genelinde 6-7 ile 13-14 Ağustos 2011‘dir Ancak bu tarih şehirlere ve sürücü kurslarına bağlı olarak değişebilir En doğru tarih için lütfen sürücü kursunuzla irtibata geçin



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.