Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatı, heike, kamerlingh, onnes

Heike Kamerlingh Onnes Hayatı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Heike Kamerlingh Onnes Hayatı

Heike Kamerlingh Onnes,

Heike Kamerlingh Onnes, Groningen, Hollanda 21 Eylül 1853 tarihinde doğdu Babası, Zarardan Kamerlingh Onnes, Groningen yakınlarındaki bir tuğla sahibi; annesi Anna Gerdina Coers Arnhem, bir mimarın kızı oldu

Memleketi şehir "Hoogere Burgerschool" (klasik diller olmadan ortaokul), Kimya Leyden JM van Bemmelen daha sonra profesör oldu, hangi yönetmen ayrılan zaman geçirdikten sonra, Yunan ve Latin ek eğitim aldı 1870 yılında Groningen Üniversitesi girdi, ertesi yıl "candidaats" derecesi (yaklaşık Lisans) elde edilen ve daha sonra Ekim 1871 - Nisan 1873 tarihine kadar Bunsen ve Kirchhoff bir öğrenci olarak Heidelberg gitti Bundan sonra 1878 yılında "doctoraal" sınav (yaklaşık Yüksek Lisans) geçti ve dikkat çekici bir tez Nieuwe bewijzen voor de aswenteling der aarde (1879 yılında doktora derecesini aldı Groningen, döndü dönme Yeni deliller

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com