10-21-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hamilton O. Smith Hayatı
Hamilton O Smith
Benim anne ve baba her basit bir ülke kökenden gelen, ama her ikisi de bilimsel takipçiliği için erken bir eğilim gösterdi Onlar sonunda, yerel bir Panama City, Florida lise okul öğretmeni olarak bir araya geldi ve 1929 yılında evlendiler Ertesi yıl, babam Eğitim Gainesville Florida Üniversitesi'nde Yardımcı Doçent olarak atandı ve o yıl içinde ağabeyim doğdu 1931 yılında, babam, eğitim alanında doktora çalışmalarını tamamlamak için New York Columbia Universtity terk gitti O bir yüksek lisans öğrencisi iken 23 Ağustos 1931 tarihinde doğdu Aile, önümüzdeki beş yıl içinde New York ve Gainesville arasında yıllık gidip rağmen, ben şehir yaşamının en güçlü anıları korur Özellikle küçük, samimi bir apartman dairesinde yaşam hatıraları, aritmetik problemleri ve küçük bir Gilbert kimya seti ile bizi ağırladı annem ve babam ile geçirdiğim şehir parkları ve sessiz akşamları yürür
1937 yılında, bizim aile Champaign-Urbana, Illinois taşındı Babam Illinois Üniversitesi Eğitim Bölümü öğretim katıldı ve emekli olana kadar orada akademik kariyerine büyük bir kısmını geçirmek oldu Benim tüm çocukluk çağı bu küçük Ortabatı akademik camiada geçirdim Urbana bizim yaşam geç depresyon yıl süren ve İkinci Dünya Savaşı'ndan bu olmasına rağmen, toplumun hemen hemen dünya olaylarını değmemiş gibi işlevine devam etti Evde, yoğun entellektüellik bir ortamda tutuldu
|
|
|